Székesfehérvár applikáció - elindult és letölthető

Különösen fontos ezekben a napokban és hetekben, hogy minél több felületen hiteles, pontos és gyors tájékoztatást kapjanak a fehérváriak. Éppen ezért fontos az a mobiltelefonos applikáció is, amely az Alba Innovár koordinálásával elkészült Androidra és IOS-re.
2020.03.19. 16:17 |

Androidra és IOS-re is letölthető már Székesfehérvár mobil applikációja.

Android:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arworks.onkormanyzatom.szekesfehervar

IOS: 

https://apps.apple.com/hu/app/sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r/id1489711769?l=hu

A megyei jogú városok között elsőként indítanak ilyet, ami a jelenlegi koronavírus-járvány idején segítheti a gyors és hiteles tájékoztatást a közösség tagjainak.


A legfrissebb hírek és tájékoztatók mellett egy térképes hibabejelentő is a fehérváriak rendelkezésére áll az alkalmazásban. Itt egyszerűen, néhány kattintással elküldhetőek a városi szolgáltatásokkal, közterületekkel kapcsolatos jelzések és fényképek, melyek nagy segítséget jelentenek a városüzemeltetésben.

Az app letöltői értesítés formájában üzenetet is kaphatnak, ha váratlan esemény történik a városban, valamint a közlekedéssel kapcsolatos információkat is megjeleníti az alkalmazás. A fehérvári közszolgáltatók hirdetményeit pedig – lakcíme beállítása esetén – személyre szabottan is megkaphatja a felhasználó.

Egy városi kedvezménykártya menüpont is kapcsolódik majd a későbbiekben az alkalmazáshoz, amelynek elindítását most a jelenlegi rendkívüli körülmények nem teszik lehetővé. Addig is várjuk a visszajelzéseket, javaslatokat a felhasználóktól.

A tájékoztatást segítő új platform hivatalos indulásáról – a járványidőszakra tekintettel – videóüzenetben ad hírt csütörtökön este dr. Cser-Palkovics András polgármester. A legfőbb funkciókat és a használatot pedig Laufer Tamás, az Alba Innovár Digitális Élményközpont vezetője mutatja be a videóban.

Közélet

 1. Csúcstechnológiás hőkamerarendszer segíti a diákok beléptetését a Széchenyiben

  Mától valamennyi köznevelési intézményben a belépéskor megmérik a diákok és a dolgozók testhőmérsékletét, hogy kiszűrjék a betegeket, és ezzel csökkentsék a COVID-19 fertőzés kockázatát. Csütörtökön reggel a Székesfehérvári SZC Széchenyi István Műszaki Technikum épületében egy összefogás eredményeként már csúcstechnológiás hőkapu működött a beléptetésnél.

  2020.10.01.
 2. Virágos Székesfehérvár - holnap estig lehet még jelentkezni

  Már tizenegy éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a fehérváriak parkosítási törekvéseit a növényültetési pályázattal. A 2021-ban kiosztásra kerülő növényekre október 2-ig lehet pályázni.

  2020.10.01.
 3. Fejérvíz - intézze egyszerűen otthonról a díjbefizetéseit

  A Fejérvíz ezúton is felhívja a fogyasztók szíves figyelmét, hogy a csekkes közüzemi számlák kiegyenlítésére a postai sorbanállás helyett több lehetőségük is van. Ha a számláit rendszeresen egyedi utalással kívánja fizetni, és ezt jelzi az ügyfélszolgálat felé, akkor következő vízdíjszámláját már csekk nélkül küldi ki a szolgáltató.

  2020.09.30.
 4. Diafilmek, kiállítás és irodalom - októberi programok a Gárdonyiban

  Október elején is színes és hasznos programokat kínál a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár. Megemlékezéssel, kiállításokkal és könyvbemutatóval köszöntik az őszt az intézményben.

  2020.09.30.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Október
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1