Szakrális körtánc és beszélgetés az Ars Moriendi Klubban

Szeptember 26-án újra klubtalálkozót szervez az Ars Moriendi Klub. Ezúttal szakrális körtánc, majd a mindennapi kis halálok kerülnek kibeszélésre.
2022.09.23. 12:35 |
Szakrális körtánc és beszélgetés az Ars Moriendi Klubban

Szeptember 26-án, hétfőn 16 órától a Vörösmarty Mihály Könyvtár Olvasótermében szervez klubtalálkozót az Ars Moriendi Klub.

A Klub a foglalkozásokon a halál témáját járja körbe: családtagoknak, hozzátartozóknak, betegeknek adnak tanácsokat, nyújtanak segítséget a méltóságteljes végső megnyugváshoz és a halál feldolgozásához.

A hétfői programon előbb szakrális körtánc, majd beszélgetés várja a résztvevőket.

Fehérvári színes

 1. Felhívás hölgyeknek!

  Önmagam mögé rejtve címmel tett közzé felhívást az Egyesület a Fehérvári Nőkért. A civil szervezet egy kiállítást szervez annak a 25 szerencsés hölgynek a portréjából, akiket a pályázaton kiválasztanak. Az interaktív kiállítás keretében összegyűjtik a pozitív visszajelzéseket, amelyeket majd a tárlat zárásakor tárnak eléjük, hogy a sok pozitív üzenetből épülhessenek lelkileg.

  2022.09.26.
 2. A Fecsegő vendége Rácz Lajos

  Új évaddal indul ma a Fecsegő-sorozat a Nyitrai úti Közösségi Házban. Silye Sándor újságíró beszélgetőtársa Rácz Lajos birkózó, olimpiai bajnok, ezüstérmes világ- és Európa bajnok lesz.

  2022.09.26.
 3. Kutatók éjszakája

  A Kutatók Éjszakája egy Európa-szerte megrendezett ingyenes eseménysorozat a tudomány és a kutatói életpálya népszerűsítésére. Idén is szeptember utolsó hétvégéjén lehet bepillantani a különböző tudományterületek titkaiba. Székesfehérváron az Óbudai Egyetem - Alba Regia Műszaki Kara, a Harman Becker Kft. és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szervez programokat az idei Kutatók Éjszakáján.

  2022.09.26.
 4. Maroshegyi Böndörödő

  Több ezer látogatót várnak idén is a 14. Maroshegyi Böndörödőre október 1-jén, szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Házban és az intézmény előtti M. Tóth István téren. A program és a szüreti mulatság elmaradhatatlan része a szekeres-zenés felvonulás, a Csákberényi Csikósok bemutatója, a többféle verseny és a helyi művészeti csoportok színpadi szereplése.

  2022.09.26.