„Sóstón jártam, Sóstón láttam” – gyerekeknek hirdettek rajzpályázatot, határidő április 13.

„Sóstón jártam, Sóstón láttam” címmel hirdetettek rajzpályázatot óvodásoknak és általános iskolásoknak. A gyerekek a természetvédelmi területen szerzett élményeikről készíthetnek rajzokat, a beküldési határidő április 13.
2024.04.02. 12:33 |
„Sóstón jártam, Sóstón láttam” – gyerekeknek hirdettek rajzpályázatot, határidő április 13.

A Sóstó Látogatóközpont pályázata három korosztálynak,  óvodásoknak (3-6 év), alsósoknak (7-11 év) és felső tagozatosoknak (12-15 év) szól. A gyerekektől azt várják, hogy a természetvédelmi területen szerzett élményeiket, a varázslatos értékeket és a természeti csodákat ábrázolják.

Egy gyermek egy rajzzal indulhat.

Az alkotás mérete A/4 vagy A/3 méret lehet és bármilyen technikával készülhet. A rajzokat április 13-ig, jövő szombatig fogadják személyesen a Látogatóközpontban, vagy postai úton a 8000 Székesfehérvár, Csíkvári út 10. szám alatt. A beérkezett művekből kiállítást rendeznek április 9-től a  Látogatóközpontban, ahol április 27-ig személyesen lehet leadni a szavazatokat, kategóriánként egy-egy alkotásra. Korosztályonként egy nyertest hirdetnek a közönségszavazatok alapján. A részletes pályázati felhívás ITT olvasható.