Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.
2022.01.24. 12:48 |
MÁV Előre SC-Bericap – Budaörsi DSE-Emericus 3:0 (11, 21, 17)

Esélyeshez méltó módon kezdte a mérkőzést a MÁV Előre SC-Bericap, amely egy 7:0-s rohanással nyitott, majd 17:4-es előnyben is volt, végül 25:11-re hozta az első szettet. A második játékrészre magához tért a Budaörs, a vendégek szorosabbá tudták tenni a meccset, ám ezzel együtt sem sikerült megnyerniük a szettet, aminek a vége 25:21 lett a MÁV Előre javára. A harmadik játszmában is érvényesült a papírforma, ezt az etapot Jurij Melnyicsuk lányai 25:17-re nyerték, így összesítésben 3:0-s győzelmet arattak.

A mérkőzésen kezdőként mutatkozhatott be csapat egyik új szerzeménye, a Kaposvártól szerződtetett Tóth Jázmin.

MÁV Előre-Bericap: Szerencsés-Miklai, Sólyom, Karnitskaya, Kiss L., Tóth J., Csabai. Csere: Kovács (liberó), Sebestyén, Sántosi-Tóth. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Budaörs DSE: Pisák F., Horváth P., Jakab, Tóth L., Pisák L., Hernády. Csere: Ujvárosi B. (liberó), Horváth I., Vincze, Merza, Futsek. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

Jurij Melnyicsuk vezetőedző: „Sok idő telt el, két hónapig nem volt mérkőzésünk. Több játékosunk beteg, van sérültünk is. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Fontos volt ez ilyen hosszú kihagyás után.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak