Röplabda - rangadó lesz a VOK-ban az év első bajnokiján

Ebben az évben először játszik bajnoki mérkőzést a MÁV Előre SC-Foxconn férfi együttese, méghozzá egyből rangadóval kezd. Mégpedig nem is akármilyen mérkőzéssel, hiszen Dávid Zoltán listavezető együtteséhez a második helyen álló Vidux-Szegedi RSE érkezik vasárnap.
2022.01.14. 11:38 |
A MÁV Előre SC-Foxconn 21 szerzett ponttal vezeti a tabellát.

A MÁV Előre SC-Foxconn eddig nyolc meccsen van túl az NB I Ligában, hétszer nyertesen, egyszer vesztesen hagyta el a parkettet, így 21 szerzett ponttal vezeti a tabellát. Az egy meccsel kevesebbet játszó, de még veretlen Vidux-Szeged egyetlen ponttal van lemaradva mögöttük, vagyis a 16-án, vasárnap 17.30-kor kezdődő találkozó az alapszakasz végkimenetele szempontjából is komoly téttel bírhat.

Férfi röplabda NB I Liga, alapszakasz:
MÁV Előre SC-Foxconn-Vidux-Szegedi RSE, Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár.

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak