Röplabda - jó mérkőzésen kikaptak az NB I-es fiúk, Újpesten győztek a hölgyek

Nem tudott győzelemmel rajtolni a MÁV Előre SC az NB I-es férfi röplabda-bajnokságban. A vendég Pénzügyőr 3:0-ra nyert Székesfehérváron. Idegenben, Újpesten 3:1-re nyert a MÁV Előre SC az NB II-es női röplabda-bajnokság Nyugati csoportjában. Orosz Biankáék az Újpest U21 otthonában győztek a második fordulóban. 
2018.10.08. 07:50 |

A végeredmény ellenére a MÁV Előre méltó ellenfele volt a tavalyelötti bajnoki ezüstérmes Pénzügyőrnek. A második játékrészben 17:16-nál még a vezetést is sikerült megszereznie. Az erősebb játékerőt képviselő vendégek végül három szettben nyertek, ennek ellenére a MÁV építkezhet a pályán látottakból és a Magyar Kupa után hamarosan meg lehet az első bajnoki sikere is.

NB I, A csoport, 1. forduló:
MÁV Előre SC - Pénzügyőr SE 0:3 (-20, -20, -18)
MÁV: Kholman, Neukum, Kaposi, Salazar, Guzmics, Stefanovics. Csere: Nagy (liberó), Németh, Náhol, Szőke. Vezetőedző: Németh Ödön.

Németh Ödön, vezetőedző: "Úgy érzem, hogy méltó ellenfele voltunk a Pénzügyőrnek. Az első két játszmában helyenként jól játszottunk és egyenrangú partner voltunk. Összességében az eredmény hűen tükrüzi a két csapat küzti különbséget, de a mai játékunkra építhetünk a folytatásban."

UTE U21 - MÁV Előre SC 1:3 (-24, 24, -16, -21)
MÁV: Berkó L., Szelle D., Petri I., Sziládi V., Berkó V., Orosz B. Csere: Kovács E. (liberó), Virág Zs., Budai V., Sötét P., Nagy A., Barabás F. Vezetőedző: Fésüs Irén.

Sport

 1. Három góllal kikapott a Fehérvár AV 19 a bajnoktól

  A címvédő Bolzano ellen teljesítette a "húzósnak" ígérkező hétvége első felvonását a Volán, amely az első harmadban még tudott egyenlíteni, de aztán alulmaradt a Rókákkal szemben. A szurkolók örömére jutott egy szépségtapasz a végére, Szabó Dániel találatával három gólra jött fel a Fehérvár AV 19. Vasárnap is szép feladat vár a Volánra, amely a Salzburgot fogadja az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

  2018.10.20.
 2. Zsinórban a harmadik is megvan - ezúttal a Mosnmagyaróvárt verte a Fehérvár

  Végig jól játszott, és magabiztosan nyert az újonc Mosonmagyaróvár ellen az Alba Fehérvár KC a női kézilabda bajnokság hatodik fordulójában. A fehérváriak végül nyolc góllal, 29-21-re győztek.

  2018.10.20.
 3. Triatlon: Dévay Márk kilencedik lett az U23-as Európa-bajnokságon

  Újabb remek eredményt ért el Dévay Márk. Az Alba Triatlon SE sportolója ezúttal Eilatban, az U23-as triatlon Európa-bajnokságon ért el top tízes eredményt: kiváló versenyzéssel kilencedik lett.

  2018.10.20.
 4. "Nagyvadakra" megy a Volán a hétvégén: a Bolzano és a Salzburg érkezik

  Nem akármilyen kettős élményben lehet része annak, aki a hétvégén az EBEL fehérvári mérkőzéseit választja programként. A címvédő Bolzano ellen szombaton, a hagyományosan egyik legnagyobb ellenfélnek tekintett Salzburg ellen pedig kevesebb mint huszonnégy órával később lép hazai jégre a Fehérvár AV19.

  2018.10.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak