Röplabda: az ÉDRA MÁV előre utánpótlás csapatai újabb sikeres héten vannak túl

Négy korosztály, nyolc csapat, tizenhat mérkőzés, tíz győzelem, hat vereség – ezek voltak az elmúlt hét legfontosabb számai az ÉDRA-MÁV Előre röplabda utánpótlásában. U21-es női együttesünk hozta a kötelezőt a TFSE ellen, a fiúk pedig színvonalas, kemény meccsen győzedelmeskedtek Kaposváron. Az ÉDRA-MÁV Előre Tata U19-es lányai a bajnokság harmadik fordulója után is veretlenek.
2021.11.23. 10:08 |

A fehérvári röplabda jövője a jelenben is sikeres.

Eredmények: 

Női NB II-U21, C-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – TFSE U21 3:0 (6, 6, 14)
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Borostyán, Sólyom, Kiss L., Csabai, Kiss A., Szilágyi. Csere: Kovács (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Szőke Zoltán másodedző: „Sikerült hoznunk a kötelező győzelmet. Dolgozunk tovább és gratulálok a lányoknak.”

Férfi NB II-U21, A-csoport

RÖAK FINO Kaposvár – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 1:3 (-16, 22, -23, -19)
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Füzék, Ambrus, Balázs B., Tóth K., Boa, Sebestyén. Cserék: Szávai, Kerék, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk egy kitűnő csapat ellen. Kemény, férfias küzdelem zajlott a pályán. A játék dinamikáját alapvetően a nyitások és a nyitásfogadások határozták meg, amelyekben mi valamivel kiegyensúlyozottabban teljesítettünk. Volt egy állásunk, amivel meggyűlt a bajunk, illetve a koncentráció néha kihagyott, de összességében elégedett vagyok a látottakkal!”

U19, Torma Ágnes OIB II. osztály Közép, középszakasz, E-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Tata – Széchenyi Győr B 3:0
EVSI – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Kistext II. 3:0

Szabó Gergely vezetőedző: „Az első meccsen a Széchenyi Győr B ellen sajnos nem a saját játékunkat játszottuk, így nyögvenyelősre sikerült ez a győzelem. A második, harmadik meccsre összeszedettebbek voltak a lányok. Több felállást is ki tudtunk próbálni. Akadtak hibák itt is, ezeket ki kell javítanunk.”

U19, Tarnawa Ferdinánd OIB I. osztály, alapszakasz

Pénzügyőr SE ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:2
Csizmadi András vezetőedző: „A nyitással, nyitásfogadással nem voltam megelégedve. Mivel ezek nem működtek, ezért a játékunk is hektikus volt. A 4. szettben bíztam abban, hogy egy minimális változtatást meg tud oldani a csapat, de sajnos nem így történt. Az 5. játszmát magabiztosan hozta a Pénzügyőr. Gratulálok nekik. Sajnos az 1. játékvezető még nem üti meg azt a szintet, amit ez a rangadó megérdemelt volna. Hozzáteszem, nem a játékvezetőn múlott az eredmény. A játékosaimnak meg kell tanulni függetleníteni magukat a külső körülményektől.”

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – VRCK 3:0
Csizmadi András: „Megérdemelten nyertünk. Minden játékosomnak tudtam lehetőséget adni. Pásti Andris lezárta a meccset. Takács Peti pedig minőségi javulást hozott a nyitásunkban. Gratulálok a csapatnak.”

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB II. osztály Kelet, alapszakasz
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – DSE Röplabda Akadémia 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Emericus SE ‘A’ 3:0

Horváth Virág vezetőedző: „Az eredményeknek örülök, viszont rengeteg hibával játszottunk. Ezt a következő fordulóban már nem engedhetjük meg magunknak.”

U15, Tatár Mihály OGYB I. osztály, alapszakasz
Dág KSE – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:2
Szolnoki SPC – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 3:1

U13, Dunszt Ferenc OMB II. osztály
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Veszprém RK 2:1
RÖAK Kék – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 2:1.

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak