Röplabda: az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlás csapatai is elkezdték az évet

Az ÉDRA-MÁV Előre utánpótlása számára is megkezdődött a tétmeccsek sorozata ebben az évben. Az elmúlt hétvégén az U15-ös korosztály lendült akcióba: a tatai lányok három győzelmet arattak, a fehérvári A-csapat felemás játéknapot produkált, míg a fehérvári B-csapat sajnos három vereséget szenvedett.
2022.01.12. 08:05 |

Két korosztály, három csapat, négy győzelem, négy vereség

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB III. osztály, Nyugat, középszakasz, J-csoport
TFSE-Kalocsa – ÉDRA-MÁV Előre Tata 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Tata – NYRBSE 3:0
ÉDRA-MÁV Előre Tata – Sümeg-Dabronc Kék 2:1

Varga László vezetőedző: „Magabiztosan, helyenként nagyon jó játékkal hoztuk a mérkőzéseket. Szép volt, lányok!”

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB III. osztály, Nyugat, középszakasz, M-csoport
DKLSN – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘A’ 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Röpisuli Sportegyesület 1:2

Próderné Pálinkó Szilvia vezetőedző: „Az első mérkőzésen szinte mindent sikerült tökéletesen végrehajtanunk, amit eddig gyakoroltunk, a koncentráció is végig működött, így 3:0-ás győzelmet arattunk. A második meccset ugyanazzal a lendülettel kezdtük, amivel az előzőt abbahagytuk, a fáradtsággal együtt azonban jöttek a hibák is, az első szett megnyerése után 2:1-re kikaptunk. A lányokat dicséret illeti a nagyszerű küzdelemért.”

U15, dr. Kotsis Attiláné OGYB III. osztály, Nyugat, középszakasz, P-csoport
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’ – Castor SE 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’ – Palota RSC 0:3
ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár ‘B’ – VESC-Zöld 0:3.

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak