Röplabda: NB II egy ilyen, egy olyan, utánpótlás 5 siker, egy vereség

Két korosztály négy csapata lendült akcióba a mögöttünk hagyott héten az ÉDRA-MÁV Előre röplabda utánpótlásában. Az NB II-ben szereplő U21-es együtteseink közül a fiúk vereséget szenvedtek Dunaújvárosban, a lányok viszont győzelmet arattak Zalaegerszegen.
2021.11.30. 07:56 |

Az U13-as korcsoportban a fehérvári leányok két győzelemmel és egy vereséggel, a tataiak pedig három sikerrel zárták a hétvégét.

Férfi NB II-U21, A-csoport

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – DSE Röplabda Akadémia 1:3 (21, -19, -20, -12)

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Füzék, Ambrus, Balázs B., Tóth K., Boa, Sebestyén. Cserék: Bandi, Szentesi (liberó). Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: „Gratulálok a Dunaújváros csapatának, teljesen megérdemelten nyerték a mérkőzést! Csalódást keltő volt a mai teljesítményünk, mert rosszul játszani lehet, de gyáván nem. Gyámoltalan megoldások garmadával, folyamatosan húztuk magunkat lefelé, és képtelenek voltunk átlépni a saját árnyékunkat. Ez a vereség sok tanulságot hordoz magában, de legfőképpen azt, hogy mentálisan bizony rengeteg munka vár még ránk.”

Női NB II-U21, C-csoport

ZTE Röplabda Klub – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 0:3

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár: Sólyom, Kiss L., Kovács, Csabai, Kiss A., Szilágyi. Csere: Borostyán (liberó). Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Szőke Zoltán másodedző: „Egy hosszú hétvégén vagyunk túl. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és a felszabadult játékhoz!”

U13, Őryné Merő Nóra OMB II. osztály

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – TRSE 3:0

Veszprém RK – ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár 0:3

ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár – Nyugat-Balatoni RSE 1:2

Horváth Virág vezetőedző: „Bár a mérleg két győzelem és egy vereség, mégis elégedett vagyok. Rengeteget javult a játékunk. Bátran, tudatosan játszottak a lányok.”

ÉDRA-MÁV Előre Tata – Vasas SC Fehér 3:0

ÉDRA-MÁV Előre Tata – Petőfi SC Bonyhád 3:0

ÉDRA-MÁV Előre Tata – TFSE Kalocsa 2:1

Sport

 1. Röplabda: utánpótlás eredmények, hét győzelemmel, négy vereséggel

  Öt korosztályos bajnokság küzdelmeiben voltak érdekeltek az ÉDRA-MÁV Előre különböző utánpótláscsapatai a mögöttünk hagyott hétvégén. Női NB II-es csapatunk fordulatos mérkőzésen maradt alul Veszprémben, ugyanakkor a férfiak legyőzték a Széchenyi Győrt. Az U19-es lányok két győzelmet és egy vereséget begyűjtve utazhattak haza Lovasberényből, a szuperminik pedig Tahitótfaluban mutatták meg, mit tudnak.

  2022.01.25.
 2. Jégkorong: magabiztos Titánok győzelem a Dunaújváros ellen!

  A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata hétfőn a Dunaújvárosi Acélbikák együttesét fogadta a Raktár utcában. A Titánok az Erste Liga sorozatban a 10. helyen álltak, két ponttal megelőzve a Dunaújvárost. A fehérvári fiatalok magabiztos sikerükkel öt pontra növelték az előnyüket.

  2022.01.24.
 3. Hiába, a sport már csak ilyen…

  Hogy miért mondhatjuk ezt? Most azért, mert nagy meglepetésre a jégkorong Magyar Kupa döntőjében Székesfehérváron nem a toronymagasan esélyesnek mondott Hydro Fehérvár AV19 nyerte a finálét, hanem a nem túl hosszú múlttal rendelkező DEAC csapata. 

  2022.01.24.
 4. Röplabda: sima MÁV Előre-Bericap győzelem a Budaörs ellen

  A MÁV Előre SC-Bericap hNB I-es női röplabdacsapata három szettben aratott győzelmet aratott a Budaörsi DSE-Emericus ellen, a női NB I Liga alapszakasz legutóbbi fordulójában. A fehérváriak sikeréhez egy pillanatnyi kétség nem fűződhetett.

  2022.01.24.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak