Remekeltek a Kiskút Tenisz Klub fiataljai a vidékbajnokságon

Balatonbogláron zajlik a teniszezők vidékbajnoksága. A székesfehérvári Kiskút Tenisz Klub korosztályos tehetségei alaposan kitettek magukért az első héten, hiszen egyéniben, párosban és csapatban is érmeket, köztük nem egy aranyat is szereztek.
2021.06.23. 06:34 |

A sort L18 kategóriában Badics Mila és Kántor Anna nyitotta, akik csapatban bajnokok lettek. L12-ben Teker Lotti, Badics Lara és Ozsvardt Dóri ezüstérmet szerzett a bajnokág első napján. Badics Mila és Kántor Anna másnap aztán párosban sem adta alább, ebben a számban is megnyerték a versenyt. Újabb aranyos nap következett: L12-ben bajnok a Serkédy Emese-Teker Lotti páros, míg Badics Lara Szalay Millával az oldalán második lett.

Vasárnap a bajnokság első hetének méltó zárásaként Kántor Anna aranyérmes lett, Badics Mila illetve Teker Lotti ezüstérmes. Az F18-ban Szombathelyi Benedek bronzérmet szerzett, Gombás Péter pedig a legjobb nyolcig jutott. Párosban a Szombathelyi-Riskó páros arany-, a Gombás-Nádasy duó ezüstéremmel zárt. A vidékbajnokság a héten is folytatódik Bogláron.

Sport

 1. Gyász: elhunyt Nagy Gábor, az Alba Regia SC korábbi elnöke

  Életének 73. évében elhunyt Nagy Gábor, aki játékosként, edzőként, majd a klub legdicsőbb korszakát vezető elnökként is szolgálta az Alba Regia SC-t. A kosarasok aranykorszakának emblematikus vezetője volt, irányítása alatt lett a magyar kosárlabda meghatározó és egyik legeredményesebb csapata az Albacomp.

  2021.07.31.
 2. Székesfehérvár belvárosában rendezik a Szenior Tájfutó Világbajnokság rövidtávú fináléját

  2021 augusztus 7-től tájfutókkal telik meg Székesfehérvár, a Velencei-hegység és a Vértes környéke. A Világ 37 országából érkező mintegy 1500 nevező egy héten át fog versenyezni 3 különböző versenyszámban. Magyarországról 348 versenyző nevezett a versenyre.

  2021.07.29.
 3. Szombaton Csákváron rendezik meg az Alba Teqball Kupát

  A Magyar Szabadidősport Szövetséggel együttműködve, a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség és az Alba Teqball Sportegyesület szervezésében július 31-én szombaton 9 órától kerül sor Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpont sportcsarnokában az Alba Teqball Kupára. 

  2021.07.29.
 4. Szeptember 12-én rajtol a Cerbona Fehérvár Futófesztivál

  47 nap múlva rajtol Fehérvár legjobb és legedzettebb futóit felvonultató Cerbona Fehérvár Futófesztivál, ahol 7 és 14 kilométeren, félmaratoni távon és váltóban várják a nevezéseket. A nagy hagyományú, szeptember 12-én, vasárnap megrendezésre kerülő versenyen jótékonysági futamot is tartanak.

  2021.07.28.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak