Remek kezdés, izgalmas folytatás, Volán-győzelem a Bolzano ellen

Először léphetett teljes kerettel hazai jégre a Hydro Fehérvár AV19, és remek meccsen szerezte meg a három pontot. Amilyen gyorsan sikerült háromgólos előnyt építeni, olyan gyorsan le is adták a fehérváriak, de ezután újra elmentek kettővel. A hajrá izgalmai közepette még szépített a Bolzano, a vége 5-4-es Volán-siker lett.
2020.10.18. 20:04 |

Mintha csak a Dornbirn elleni meccset láttuk volna ismét: hat perc sem telt el, és már 3-0 volt a Hydro Fehérvár AV19-nek! Sarauer, Hári és Petan góljai után sem lehetett elkönyvelni a tuti sikert, emlékezve az említett derbire, amelyet végül a dornbirni vendégek nyertek meg. És, hogy bele lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni, láthatta az Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnok közönsége, hiszen a második harmadban a Bolzano mutatta be, amit az elsőben a Fehérvár. Hét perc alatt ütöttek hármat a vendégek, a 31. percben már egyenlő volt.

Érdekesség, hogy kiállítás ez idő alatt csak egy volt, az összes gól egyenló létszámnál született - és ez maradt is így az újabb fordulat idejére. A Volán ugyanis Szabó B. és Stipsicz góljával még a második szünet előtt visszavette a vezetést. A záró játékreészben nagyon nyomot a Bolzano, 12-2 volt a kapuralövések aránya, de Ouzas ekkor állta a sarat. A vége előtt másfél perccel feljött egy gólra a vendég csapat, maradt bőven izgalom, de kihúzta Antti Karhula csapata. A korábbi koronavírusos játékosokkal kiegészült keret mindkét hétvági meccsét behúzta, igazolva, hogy ha teljes a csapat, szép reményekre jogosíthat ebben a szezonban.

Hydro Fehérvár AV19 - HC Bolzano 5-4 (3-0, 2-3, 0-1)

Gl.: Sarauer, Hári, Petan, Szabó B., Stipsicz, illetve Catenacci (2), Alberga, Insam.

Sport

 1. Junior toborzót tart hétvégén a Fehérvár Enthroners

  Junior korosztályába várja a jelentkezőket a székesfehérvári amerikai futball-csapat. Október 25-én vasárnap 15 órától 17 óráig a Takarodó úti stadionban próbálhatják ki magukat a fiatalok a Fehérvár Enthroners toborzóján.

  2020.10.20.
 2. Új időpontban a Vidi-Fradi, egy nappal korábban játsszák a rangadót

  Október 31-én, 19.30-kor rendezik a MOL Aréna Sóstóban a MOL Fehérvár - Ferencváros bajnoki rangadót. Eredetileg november 1-re, mindenszentek napjára volt kiírva a meccs, ezzel kapcsolatban aggodalmának adott hangot Cser-Palkovics András polgármester. Az MLSZ most határozott az új időpontról.

  2020.10.19.
 3. Két győzelem, egy vereség - remekül játszottak a fehérvári rögbis lányok

  Edző nélkül is jól szerepelt a Fehérvár Rugby Club női csapata. Míg a hölgyek Nagykőrösön a 3. női fordulón szerepeltek addig edzőjük Gyolcsos Ferenc edző a Masters Országos bajnokságon vett részt, ahol súlycsoportjában országos csúcsot ért el lökésben.

  2020.10.19.
 4. Hiába fordított, végül nem tudott nyerni a Honvéd ellen a MOL Fehérvár

  Az OTP Bank-liga 7. fordulójában a Honvéd vendége volt a MOL Fehérvár. Az első percekben több gólt is lőhetett volna a Vidi, de kihagyta helyzeteit, a félidő végén pedig egy szabadrúgás után gólt kapott. A második játékrészben Petrjak vezetésével fordítottak a vendégek, de nem tudták lezárni a meccset, és egy kapushibát kihasználva megszerezte az egyik pontot a Honvéd.

  2020.10.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak