Remek hokival verte simán a lisatvezetőt a Volán

Az ICEHL első helyén álló, hatmeccses veretlenségi sorozattal Fehérvárra érkező Graz ellen összeszedetten játszott és öt gólt ütve nyert a Hydro Fehérvár AV19. Ezzel sikerült javítani a klagenfurti vereséget követően, egyben őriznie helyét az élbolyban a fehérvári csapatnak.
2020.11.15. 20:17 |

A negyedik sor szerezte az első gólt, Reisz harcosságának köszönhetően, és ezt leszámítva is veszélyesen játszott a Volán a listavezető ellen. A további helyzetek kimaradtak, amit egyenlítő góllal büntetett a Graz, de még az első harmad vége előtt Hargrove révén ismét vezetést szerzett a Fehérvár. A másodikban nyomott a vendégcsapat, ezt pedig egy kontrából góllal ellensúlyozta Mihály. A remek formában lévő listavezető rátett egy lapáttal, nemcsak szépített, de az egyenlítéshez is közel állt. Jaroslav Janus védései megakadályozták ezt, Erdély pedig egy újabb ellentámadás végén gólt lövetett Stipsiczcel.

A kétgólos előny nyugodttá tette a Volánt, szép akciók futottak a harmadik harmadban is. Ezek megkoronázásaként a csapatba most visszatérő Hári gólpasszából Kuralt állította be az 5-2-es végeredményt. Volt némi keménykedésben megnyilvánuló feszültség a hosszú ideje veretlen graziakban, de bunyó nem lett, ahogy újabb gól sem már. A Klagenfurtban elszenvedett sima vereség után remek győzelemmel javítottak a mienk, akiket sajnos nem buzdíthatott a csarnokban a szurkolótábor. De a szurkolói zászlók, transzparensek így is kikerültek a lelátóra, ezzel üzenve, hogy zárt kapuk ide vagy oda, a támogatás adott a fanatikusok részéről.

Hydro Fehérvár AV19 - Graz 5-2 (2-1, 2-1, 1-0)
Gl.: Reisz, Hargrove, Mihály, Stipsicz, Kuralt, illetve Fejes, Porsberger.

A Hydro Fehérvár AV19 összeállítása: Janus (Kornakker) – Szabó B., Campbell, Hargrove, Hári, Kuralt – Caruso, Stipsicz, Erdély, Sarauer, Petan – Geiger, Horváth, Kahkonen, Bartalis, Mihály – Szabó D., Sárpátki, Reisz.

Sport

 1. Folytatódott a fehérvári hokisok győzelmi sorozata az ICEHL-ben

  Sorozatban harmadszor nyert idegenben a Hydro Fehérvár AV19, amelynek most csak 1 pont a hátránya a Graz mögött. Pozsonyban magyar válogatott csatárai, Erdély, Bartalis és Hári góljaival győzött a Volán.

  2020.11.25.
 2. Ilyen volt a TESZ#2020 kihívás - kihirdették a nyerteseket

  A Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt idén a koronavírus-járványra való tekintettel nem rendezték meg. A 9. TESZ futás helyett az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. közös kihívást indított TESZ#2020 névvel. A november 15-én lezárult mozgalmas versenyhónap eredményeit a már zajló „Hulladékcsökkentési hét” programjai között ismertették a szervezők.

  2020.11.24.
 3. Szegeden sem szakadt meg a MÁV Előre veretlenségi sorozata

  Újabb sikerrel növelte veretlenségi sorozatát a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga alaszakaszban. A 10. fordulóban a Vidusz-Szegedi RSE otthonában zsinórban hatodik bajnoki győzelmét aratták Gelencsér Balázs játékosai.

  2020.11.23.
 4. Hibátlan hétvége, Dornbirnban is győzni tudott a Volán

  Az Innsbruck után a Dornbirnt is legyőzte a magyar ICEHL-csapat, amely a hatpontos hétvégének hála felkapaszkodottt a második helyre a táblázaton. Mihály Ákos és Szabó Dániel találata után a győztes gólt Andrew Sarauer ütötte a harmadik harmadban.DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

  2020.11.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak