Rászoruló családokat támogat a Cerbona négy raklapnyi élelmiszerrel

A Cerbona négy raklapnyi élelmiszeradományt adott ma át az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak. A cég ezt a felajánlást több hónapon keresztül biztosítja a rászoruló családokat támogató szervezet számára, ahol már ezen a héten elkezdik kiosztani a finomságokat.
2020.05.20. 16:18 |

A székesfehérvári alapítású Cerbona jelentős adományt ajánlott fel az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központnak, ahol 177 rászoruló család részesülhet a finomságokból.

A felajánlás mindennapi és kényeztető fogyasztásra alkalmas termékeket is tartalmaz, mint a puffasztott rizsszelet, müzlik, müzliszeletek, amelyek változatossá teszik az étkezést. Az adományt, ami négy raklapnyi, alkalmanként 2-300 kg élelmiszert jelent, több hónapon keresztül biztosítják a szervezetnek, mondta el Török Tamás, a cég vezetőségének a munkatársa. %%GALLERY:59495%% Az Alba Bástya zömében gyermekes családokról gondoskodik, de vannak egyedülállók, idősebbek is az ellátottak között, akiknek heti rendszerességgel juttatnak el élelmiszercsomagot. Nagy segítséget jelent a Cerbona adománya, hiszen egyrészt egészséges élelmiszerekről van szó, másrészt pedig – ugyan a kiterjedt kapcsolatrendszer révén az Élelmiszerbank és székesfehérvári szociális célú civil szervezetek, illetve cégek felajánlásából sok adományt tudtunk megmozgatni az elmúlt hónapokban – most egy olyan pontra értünk el, amikor nagyon jól jön a felajánlás, fejezte ki köszönetét Tisztl Henrik, a Központ vezetője. Az állandó élelmiszercsomagokat fogják a termékekkel kiegészíteni, és már ezen a héten elkezdik ezek kiosztását.

Közélet

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V