Pont nélkül maradt a Vidi Debrecenben - a Sóstón kell helytállni az utolsó fordulóban

A Debrecen egygólos meccsen nyert a vendég Fehérvár ellen a labdarúgó OTP Bank Liga utolsó előtti, 32. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A Vidinek a zárófordulóban a Diósgyőr ellen kell bebiztosítania a bronzérmes pozícióját.
Debreceni VSC-Fehérvár FC 1-0 (0-0)
2024.05.12. 21:41 |
Pont nélkül maradt a Vidi Debrecenben - a Sóstón kell helytállni az utolsó fordulóban

A Vidinek a zárófordulóban a Diósgyőr ellen kell bebiztosítania a bronzérmes pozícióját.

Az első félidő rendkívül eseménydús volt, gyakorlatilag a gólon és a piros lapon kívül mindent láthatott a közönség. A Fehérvár FC jóval közelebb álltak a vezetés megszerzéséhez, de vagy Megyeri védett hatalmasat, vagy - amikor már a debreceni hálóőr is tehetetlen lett volna - a kapufa hárított.

A második játékrész már messze nem volt ilyen izgalmas, a Debrecen vendéglátóként becsülettel próbálkozott, a Fehérvárnak pedig egy-egy kisebb lehetősége akadt. A hajrában ugyanakkor megszerezte a vezetést a Loki, a belső védő Dreskovic kapásból lőtt óriási gólt, miután egy szögletet követően kifejelték a labdát. A Debrecen egy újabb ziccernél eldönthette volna a három pont sorsát, de a helyzete kimaradt. Így az utolsó percekben még védekeznie kellett, amit aztán sikeresen meg is tett, és győzelemmel búcsúzott a Nagyerdei Stadion közönségétől.