Papírforma MÁV-győzelem a női röplabda-bajnokságban

Zsinórban negyedik bajnoki mérkőzését nyerte meg a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszában. A 9. forduló székesfehérvári találkozóján a házigazda három szettben múlta felül a vendég Jászberényt.
2020.11.21. 20:36 |

A sereghajtó Jászberény ellen visszatért Ancsin Kitti a MÁV Előrébe, és ha már újra pályán volt, jól ki is szolgálta a hazai támadásépítéseket. A vendégeknél ugyanakkor a korábbi magyar válogatott Sándor Renáta is szerelést húzott, aki nem mellesleg annak idején pont a mostani fehérvári edzőnél, Farkas Mihálynál debütált a magyar nemzeti csapatban. A 25:21-re megnyert első játékrész után a második és harmadik felvonásban jóval könnyebb dolga volt a mieinknek, Kamila Haase és Iva Durdanovic vezérletével 25:17-re és 25:9-re hozták a szetteket a fehérvári hölgyek. Szilágyi Nárcisz ezúttal egy teljes mérkőzést kapott center poszton a bizonyításra, játékával pedig elégedett volt Farkas Mihály vezetőedző.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 9. forduló:
MÁV Előre-BERICAP – Jászberény Volleyball Team 3:0 (21, 17, 9)

MÁV: Sebestyén 14, Ancsin 3, Haase 14, Kiss 8, Szilágyi 3, Durdanovic 15. Csere: Kovács, Deli-Germann (liberók), Sólyom 1, Hizsnyai-Zolnai 2. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály vezetőedző: “Gratulálok a Jászberény nagyon lelkes játékához! Öröm volt újra látni a pályán Sándor Renátát!”

A MÁV Előre-BERICAP az újabb sikerrel már második a tabellán a Gödöllő mögött, azonos mérleggel, de egy ponttal lemaradva a listavezetőtől.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak