Papírforma MÁV-győzelem a női röplabda-bajnokságban

Zsinórban negyedik bajnoki mérkőzését nyerte meg a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszában. A 9. forduló székesfehérvári találkozóján a házigazda három szettben múlta felül a vendég Jászberényt.
2020.11.21. 20:36 |

A sereghajtó Jászberény ellen visszatért Ancsin Kitti a MÁV Előrébe, és ha már újra pályán volt, jól ki is szolgálta a hazai támadásépítéseket. A vendégeknél ugyanakkor a korábbi magyar válogatott Sándor Renáta is szerelést húzott, aki nem mellesleg annak idején pont a mostani fehérvári edzőnél, Farkas Mihálynál debütált a magyar nemzeti csapatban. A 25:21-re megnyert első játékrész után a második és harmadik felvonásban jóval könnyebb dolga volt a mieinknek, Kamila Haase és Iva Durdanovic vezérletével 25:17-re és 25:9-re hozták a szetteket a fehérvári hölgyek. Szilágyi Nárcisz ezúttal egy teljes mérkőzést kapott center poszton a bizonyításra, játékával pedig elégedett volt Farkas Mihály vezetőedző.

Női röplabda NB I Liga alapszakasz, 9. forduló:
MÁV Előre-BERICAP – Jászberény Volleyball Team 3:0 (21, 17, 9)

MÁV: Sebestyén 14, Ancsin 3, Haase 14, Kiss 8, Szilágyi 3, Durdanovic 15. Csere: Kovács, Deli-Germann (liberók), Sólyom 1, Hizsnyai-Zolnai 2. Vezetőedző: Farkas Mihály.

Farkas Mihály vezetőedző: “Gratulálok a Jászberény nagyon lelkes játékához! Öröm volt újra látni a pályán Sándor Renátát!”

A MÁV Előre-BERICAP az újabb sikerrel már második a tabellán a Gödöllő mögött, azonos mérleggel, de egy ponttal lemaradva a listavezetőtől.

Sport

 1. Folytatódott a fehérvári hokisok győzelmi sorozata az ICEHL-ben

  Sorozatban harmadszor nyert idegenben a Hydro Fehérvár AV19, amelynek most csak 1 pont a hátránya a Graz mögött. Pozsonyban magyar válogatott csatárai, Erdély, Bartalis és Hári góljaival győzött a Volán.

  2020.11.25.
 2. Ilyen volt a TESZ#2020 kihívás - kihirdették a nyerteseket

  A Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért futóversenyt idén a koronavírus-járványra való tekintettel nem rendezték meg. A 9. TESZ futás helyett az Alba Regia Atlétikai Klub és a Depónia Nonprofit Kft. közös kihívást indított TESZ#2020 névvel. A november 15-én lezárult mozgalmas versenyhónap eredményeit a már zajló „Hulladékcsökkentési hét” programjai között ismertették a szervezők.

  2020.11.24.
 3. Szegeden sem szakadt meg a MÁV Előre veretlenségi sorozata

  Újabb sikerrel növelte veretlenségi sorozatát a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Liga alaszakaszban. A 10. fordulóban a Vidusz-Szegedi RSE otthonában zsinórban hatodik bajnoki győzelmét aratták Gelencsér Balázs játékosai.

  2020.11.23.
 4. Hibátlan hétvége, Dornbirnban is győzni tudott a Volán

  Az Innsbruck után a Dornbirnt is legyőzte a magyar ICEHL-csapat, amely a hatpontos hétvégének hála felkapaszkodottt a második helyre a táblázaton. Mihály Ákos és Szabó Dániel találata után a győztes gólt Andrew Sarauer ütötte a harmadik harmadban.DEC - Hydro Fehérvár AV19 2-3 (1-1, 1-1, 0-1)

  2020.11.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak