Otthonfelújítás - teljes generálkivitelezést is vállal a Városgondnokság

A Városgondnokság építés-kivitelezés csoportja több mint egy évtizede foglalkozik építőipari tevékenységekkel, felújításokkal és új építésekkel. Műszaki munkatársaik megfelelő végzettségű, nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, igényes munkát végző szakemberek. Az önkormányzati cég lakossági megrendelésre is teljes körű generálkivitelezést vállal számlával, szerződéssel és természetesen garanciával.
2021.04.21. 07:49 |

Az Otthonfelújítási Program 2021 keretein belül egyedülálló lehetőség kínálkozik a lakások és családi házak felújítására. Az elszámoláshoz viszont nagyon fontos, hogy mind az építőanyagokról, mind pedig a munkadíjakról számla és szerződés álljon rendelkezésre.

A Városgondnokság saját, nagy létszámú, jól képzett építőipari szakmunkás-állománnyal rendelkezik, több éves építőipari gyakorlattal, melyet referenciamunkáik városszerte alátámasztanak. A koronavírus-járvány az önkormányzati szolgáltató költségvetésére is hatással van, így a további színvonalas városüzemeltetés érdekében teljes generálkivitelezést végeznek – ezentúl lakossági megrendelésre is. Bozai István városgondnok elmondta, hogy a csökkenő bevételek ellensúlyozására vállal a cég építőipari részlege lakossági kiszolgálást, és nem utolsósorban a piaci szakipari tevékenység a munkahelymegőrzést is szolgálja. A bevételekből pedig a városüzemeltetés színvonalas ellátását finanszírozza a Városgondnokság.

A kisebb lakossági projektek megtervezése és kivitelezése is magas színvonalú szakértelmet és gondos odafigyelést igényel. A Városgondnokság precíz hozzáállást követve piaci árakon, pontos határidőtartással dolgozik, garanciát vállalva az elvégzett munkára.

Szolgáltatások:

Magasépítési munkák:

 • kőműves munkák
 • burkoló munkák
 • festő-mázoló munkák
 • szárazépítési munkák
 • asztalos munkák
 • lakatos munkák

Mélyépítési munkák:

 • kézi és gépi földmunka
 • tereprendezés
 • bontási munkák
 • térburkolatok

Gépészeti munkák:

 • vízvezeték és fűtésszerelés

Elektromos munkák:

 • elektromos és térinformatikai hálózat kiépítése

Az előzetes ajánlatkérés beérkezését követően, helyszíni igény- és állapotfelmérés alapján állítják össze a megfelelő, részletesen kidolgozott műszaki tartalmat és költségvetést. Minden munka kivitelezése előtt szerződésben rögzítik a kivitelezés feltételeit, pontos műszaki tartalmát, vállalási határidejét és pontos költségét. A munka teljes körű lebonyolítása ütemterv szerint, napi operatív irányítással az anyagbeszerzési idők és az építési technológiák figyelembevételével történik. A Városgondnokság széles körű beszállítói hálózattal rendelkezik, és megbízható határidővel minőségi építőanyagokat használnak. Az elkészült munka hivatalosan dokumentálva kerül átadásra a megrendelő részére.

Gazdaság

 1. A duális képzésben résztvevőket búcsúztatta a DENSO Fehérváron

  Ünnepélyes keretek között búcsúztatták el a DENSO Gyártó Magyarország Kft-nél szakmai gyakorlatot teljesítő diákokat. A duális képzésben olyan pályaválasztás előtt álló fiatalok vettek részt, akik érdeklődnek a műszaki pálya, a japán technológia és az autóipar iránt.

  2021.05.06.
 2. Nyiss Fehérvárra! - megújult Tourinform iroda és új kedvezménykártya várja a vendégeket

  Megújult Tourinform irodával és egy olyan kedvezménykártyával segíti a város a turizmus fellendülését, ami több mint 20 fehérvári program, látnivaló és élmény ingyenes vagy kedvezményes igénybe vételének lehetőségét biztosítja. A Tourinform irodában új szolgáltatásokkal is várják a turistákat: köztük telefontöltő ponttal, gyereksarokkal és csomagmegőrző szekrénnyel.

  2021.05.06.
 3. Zárszámadás 2020 – tavaly is felelősen, jól gazdálkodott Székesfehérvár

  Rendkívüli hatáskörben eljárva elfogadta a Székesfehérvár 2020-as gazdálkodásáról szóló zárszámadást dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az ehhez készített független könyvvizsgálói jelentés megállapította, hogy az Önkormányzat tavaly is maradéktalanul teljesítette a jogszabályi előírásokat. 

  2021.05.05.
 4. Beruházási támogatással újult meg a fehérvári Ikarus Electric Zrt.műhelye

  A nagyvállalati beruházási támogatási program keretében a napokban három, összesen 3,5 milliárd forint értékű fejlesztés valósult meg, amelyből az állami támogatás 1,2 milliárd forintot tett ki - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter. A székesfehérvári Ikarus Electric Zrt. 321 millió forintos fejlesztésével az elektromos buszok gyártásában lép előre; megújult a vállalat műhelye és korszerűbb eszközöket szereztek be - ismertette a tárcavezető.

  2021.05.03.
 1. Ingyenes képzés fehérvári és Fejér megyei álláskeresőknek

  Sikeres GINOP pályázatnak köszönhetően ingyenes oktatási lehetőséget kínál álláskeresőknek egy székesfehérvári cég. A Microsoft Windows Server Üzemeltetés alapjai és az asszertív kommunikációs képzésre azon székesfehérvári és Fejér megyei személyek jelentkezését várják, akik jelenleg munkanélküliek.

  2021.04.30.
 2. Vidéken élő nőket segítő vállalkozói pályázat indul

  Az AWE Hungary 2021 program május 2-ig várja az olyan 25 és 45 év közötti, nem a fővárosban élő nők jelentkezését, akik megvalósításra váró üzleti ötlettel, vagy korai szakaszban lévő vállalkozással rendelkeznek. Regisztrálni az awehungary.com oldalon lehet.

  2021.04.26.
 3. 80 éves az Arconic-Köfém Hengermű-Öntödéje - fasort telepítenek az évforduló tiszteletére

  A Köfém Hengermű-Öntöde első üzemét 1941-ben alapították és idén ünnepli 80 éves évfordulóját. A nagy múltú vállalat világszerte minőségi hengerelt alumíniumlemezek és szalagok széles kínálatával látja el az autó-, a csomagoló-, a háztartási-, a teherszállítási- és az építőipart. Alapításának évfordulóját több hónapos programsorozattal ünnepli, amelynek keretében többek között játszótér átadásában működik együtt és köztéri szobrot is adományoz Székesfehérvárnak.

  2021.04.21.
 4. Otthonfelújítás - teljes generálkivitelezést is vállal a Városgondnokság

  A Városgondnokság építés-kivitelezés csoportja több mint egy évtizede foglalkozik építőipari tevékenységekkel, felújításokkal és új építésekkel. Műszaki munkatársaik megfelelő végzettségű, nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező, igényes munkát végző szakemberek. Az önkormányzati cég lakossági megrendelésre is teljes körű generálkivitelezést vállal számlával, szerződéssel és természetesen garanciával.

  2021.04.21.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár