Öt gólt és pontot szerzett a Volán Villachban

Jó teljesítménnyel feledtette gyenge idei idegenbeli mérlegét a Hydro Fehérvár AV 19. Rendkívül fordulatos volt a Villach elleni meccs, az utolsó harmadban két gólos vezetésről mentette hosszabbításra a derbit a hazai együttes, amely végül szétlövésben múlta felül a Volánt.
2020.01.10. 22:41 |

Végre a Volán gólzsákja is kiszakadt, amire nem nagyon volt példa még 2020-ban. Igaz a villachi EBEL-derbit a hazaiak találata nyitotta, amire hamar érkezett a válasz Szabó Bence jóvoltából. Aztán emberelőnyből megint eredményesek voltak az osztrákok, de a második játékrészben megrázta magát a Fehérvár!

Nyolc perc alatt hármat vágott Hannu Jarvenpaa együttese: Sarauer pár perc alatt duplázott, az első - egyenlítő gólt - ráadásul emberhátrányban szerezte. A harmad derekán Szita találata már 4-2-es vezetést eredményezett. A Villach nem hagyta magát, még ebben a harmadban felzárkózott mínusz egyre. Az adok-kapok a szünet után is folytatódott, ekkor Stipsicz talált be, majd a folytatásban visszajött a meccsbe a hazai együttes, amely a mérkőzés  48. percében kiegyenlített.

A hosszabbítás nem hozott döntést, a szétlövés a harmadik párban dőlt el, 6-5-re nyert a Villach, a Volán egy pontot hoz utolsó alapszakaszbeli vendég fellépéséről.

Villach - Hydro Fehérvár AV 19 6-5 szétlövés után (2-1) (1-3) (2-1) (0-0)

Gólszerző: Schmidt (2), Fraser (2), Poyhonen, ill. Szabó B., Sarauer (2), Szita, Stipsicz.

Sport

 1. A világ legjobb fiatal kosarasait láthatjuk Fehérváron január 30-tól

  Évek alatt az egyik legrangosabb európai utánpótlás kosárlabda eseménnyé nőtte ki magát a Szent István Kupa U16-os torna, amelynek a kezdetek óta vendége a Real Madrid és a Bayern München is. Az idén január 30-a és február 2-a között az NBA Academy, a Stellazzurra Roma, a Kínai és az Iráni válogatott is Fehérvárra érkezik.

  2020.01.28.
 2. Kitűnően kezdték a magyar kupasorozatot a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljai

  A hétvégén kezdetét vette a nehézségi mászás magyar kupafordulója, az első helyszín Szombathely volt, a Mászóka Magyar Kupa elnevezésű versennyel. A Rotpunkt Sziklamászó Egyesület fiataljainak eredményeit az alábbiakban közöljük.

  2020.01.28.
 3. Szondi-győzelmek és verseségek az év első asztalitenisz-bajnokijain

  Idegenbeli mérkőzésekkel folytatták a bajnokságot a Honvéd Szondi SE asztalitenisz-csapatai. Az első két idei fordulóban akadt megyei rangadó is, az első osztályú csapat pedig behúzta a meccseit.

  2020.01.27.
 4. Kőszegen vívtak nemzetközi mérkőzéseket a Varkocs György Box Club ökölvívói

  Három ringben zajló nemzetközi edzőmérkőzéseket felvonultató küzdelemsorozaton vettek részt hétvégén a Varkocs György Box Club bunyósai Kőszegen. Junior korcsoportban Nagy Evelin, Németh Zsolt, Tóth Adrián, ifiben: Tórizs László, Lakatos Viktor és Major Milán, míg a felnőttek közt Horváth Erik és Lénárt Péter léptek szorítóba a megmérettetésen.

  2020.01.27.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak