Oda a bizalom: váratlanul kirúgta Antti Karhulát a Hydro Fehérvár AV19

Nemrég még arról nyilatkoztak a fehérvári hokicsapat vezetői, hogy a jövőben is az idei edzői stáb folytatja a munkát a Volánnál. A Magyar Kupa döntője után azonban "bizalomvesztés" alakult ki Antti Karhulával szemben, így immár azt jelentették be, hogy a finn edző távozik Fehérvárról.
2021.04.06. 17:06 |

A Fehérvár AV19 SC kedden, tekintettel a hétvégi Magyar Kupán elért eredményre, úgy döntött, nem folytatja a közös munkát a finn trénerrel. "A kupahétvége előtt a vezetőedzővel folytatott szakmai beszélgetéseken egyértelműsítettük a két mérkőzés célját. Ennek ellenére a hétvégi történések kapcsán a klub részéről olyan fokú bizalomvesztés alakult ki, amely a további együttműködést lehetetlenné teszi. Éppen ezért a mai nappal úgy döntöttünk, hogy elállunk a közös munka folytatásától" - indokolta a döntést a klub honlapján Szélig Viktor általános igazgató.

Antti Karhula irányításával a csapat az osztrák ligában eddigi legjobb alapszakasz-szereplését produkálta, amit nem követett hasonló folytatás a középszakaszban és a rájátszásban. De a Magyar Kupa döntőjében a Debrecentől elszenvedett 5-4-es vereség járult hozzá elsősorban a finn szakember menesztéséhez.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak