Nyugdíjasok Karácsonya szerdán délután az Alba Regia Sportcsarnokban

Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén a hazai zenés színházak kiválóságait, Szinetár Dórát, Szendy Szilvit, Egyházi Gézát és Laki Pétert láthatja és hallhatja a szépkorú közönség december 13-án, szerdán 14 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.
2023.12.11. 17:39 |
Nyugdíjasok Karácsonya szerdán délután az Alba Regia Sportcsarnokban

A Nyugdíjasok Karácsonya Székesfehérvár önkormányzatának hagyományos rendezvénye, amelynek keretében szórakoztató karácsonyi programmal ajándékozza meg a város szépkorú polgárait, a nyugdíjasklubokat és egyesületeket, hogy így fejezze ki köszönetét egész éves munkájukért, támogatásukért és együttműködésükért. Idén december 13-án, szerdán 14 órakor kezdődik a zenés műsor, amely előtt a város polgármestere, Cser-Palkovics András köszönti a közönséget.

A műsorban a hazai zenés színházak kiválóságai lépnek fel: Szinetár Dóra, Szendy Szilvi, Egyházi Géza és Laki Péter ismert és népszerű operettek, musicalek slágereit, sanzonokat kötötte csokorba a fehérvári szépkorú közönség számára. A Nyugdíjasok Karácsonyán való részvétel ingyenes, mindenkit sok szeretettel várnak! Kapunyitás 13 órakor.