Valentin napi koncert - romantikus dallamok klasszikus köntösben

Nemcsak a szerelmesek számára ígér mesés estét az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Valentin napi koncertje, hanem mindenkinek, aki szereti a régi klasszikusokat, az örökzöld slágereket, a romantikus filmzenéket. Február 14-én a Vörösmarty Színházba várja az ARSO mindazokat, akik velük szeretnének utazni A szerelem hullámhosszán.
2024.02.12. 12:00 |
Valentin napi koncert - romantikus dallamok klasszikus köntösben

Az örökzöld slágerek és a szerelmes dallamok könnyed-klasszikus köntöséről az Alba Regia Szimfonikus Zenekar gondoskodik Ruff Tamás vezényletével. A fehérvári szimfonikusokhoz ezúttal olyan sztárparádé csatlakozik, mint Fehér Adrienn, Füredi Nikolett, Jónás Andrea, Kovács Áron, Rezsnyák Róbert és Szomor György.

A romantikához mi más is kellhet még, mint egy szál rózsa, egy pohár pezsgő, és igény szerint egy kellemes vacsora egy meghitt helyen. Ez utóbbiról a Színház Kávézója gondoskodik, a menüben pedig garantáltan senki nem fog csalódni. De ez az este - ahogy fent már említettük - nemcsak a szerelmesek számára ígérkezik felejthetetlennek, így mindenkit szeretettel várnak az ARSO muzsikusai és vendégei.

A műsor pedig fantasztikusnak ígérkezik: annyit elárulhatunk róla, hogy a hazaiak közül Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati és Máté Péter legszebb szerelmes dalai fognak felcsendülni. És aki hallotta már Andrea Bocellit Céline Dionnal énekelni, az sejtheti, hogy még mi minden várhat rá ezen csodás estén! Még akár James Bond és maga a Hegylakó is meglátogathatja a koncertet…

A lényeg, hogy aki szereti a romantikus dallamokat, és mindezt klasszikus köntösben is szeretné meghallgatni, annak február 14-én A szerelem hullámhosszán a helye. A koncert a Vörösmarty Színházban Bálint napján 18 órakor kezdődik.

Fehérvári színes

 1. Rajzpályázat állatokról

  Általános iskolás diákok számára hirdetett rajzpályázatot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, valamint a Kisfaludi Művészkör a vadon élő állatok világnapja alkalmából. A pályázat témája a vadon élő állatok hazánkban – a legfeljebb A3-as méretű alkotásokat március 18-ig várják az SZKKK Fürdő sori központjában és Kisfaludon is.

  2024.03.01.
 2. Ásványok a könyvtárban

  Március első hétvégéjén az ásványoké a főszerep a Vörösmarty Mihály Könyvtárban. Március 1-jén, pénteken Magyarország Ásványai címmel nyílik ásványkiállítás a Tolnai utcai Tagkönyvtárban, majd március 2-án, szombaton folytatódik az Ásványszakkör. Március 7-től a Széna téri Tagkönyvtárban láthatjuk Tóthné Albrecht Anikó textilműves tárlatát.

  2024.03.01.
 3. Márciusi programok Sóstón

  Márciusban is folytatódnak a szórakoztató, ismeretterjesztő, közösségi programok a Sóstón. A most szombati családi délelőtt a víz világnapja jegyében telik, jövő szombaton a hazatérő madaraink nyomába eredhetünk, míg március 16-án a természetvédelmi terület egyedülálló állatvilágának megismerésére lesz lehetőség a mesetúra keretében.

  2024.02.29.
 4. Madárgyűrűző bemutató

  Március 2-án szombaton 8 és 11 óra között tartanak madárgyűrűző bemutatót a Bregyó parkerdőben. A program dímentesen, regisztráció nélkül látogatható. További információt Koleszár Sándortól kaphatnak az érdeklődők a 06706614360-as telefonszámon.

  2024.02.29.