Nem tudott nyerni a Hydro Fehérvár AV 19 Villachban

Az EBEL középszakaszának harmadik fordulójában lépett jégre a Hydro Fehérvár AV 19 Karintiában. A második harmad végéig szoros volt a mérkőzés, végül 5-2-re győzött a Villach. A Fehérvár új támadója Metsäväinio aszisztal tette le névjegyét.
2020.02.11. 22:00 |

A hatos csoportosulás harmadik, azaz rájátszást érő helyén vágott neki a Volán a Villach elleni derbinek. Amennyire jók voltak az előjelek, annyira rosszul sikerült a kezdés, mivel az első húsz perc után két góllal elhúztak a hazaiak. Persze ne felejtsük el, a Volán több kulcsjátékosának ütőjében a válogatott eredményes olimpiai selejtezős szereplése is ott volt.

A középső játékrészben magukra találtak Erdélyék és két gólt is szereztek, mindkettő a szépítésre volt csak elég, mert közben a Villach is gólt szerzett. Yogan és Timmins találata közé - utóbbinak adott gólpasszt az új kölcsöntámadó Metsäväinio - egy osztrák gól is ékelődött. A 3-2-es állás sajnos kedvezőtlenebbre fordult, mivel a harmad végén még egyet besózott a Villach, a szünet után pedig megint bekapott egyet a Volán és az 5-2 egyben a végeredményt is jelentette.

A Volán maradt a harmadik helyen, innen várja a pénteki hazai folytatást az Innsbruck ellen.

Villach - Hydro Fehérvár AV 19 5-2 (2-0) (2-2) (1-0)

Gólszerző: Schmidt, Poyhonen, Lanzinger, Bjorkstrand (2), ill. Yogan, Timmins.

Sport

 1. „Fogyatékosnak lenni nem jelenti azt, vesztesnek lenni!” - Lélekmozgató sportnapok Fehérváron

  A magyar parasport napja, február 22-e alkalmából egyhetes eseménysorozatot hirdetett a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ). Székesfehérvár több oktatási intézménye is csatlakozott az érzékenyítő programhoz. Csörgőlabda, ülőröplabda, floorball bemutató, parasportnap is szerepel a sportolási lehetőségek között. A hetet pénteken egy mindenki számára nyitott, mozgalmas délután zárja.

  2020.02.18.
 2. Asztalitenisz - Honvéd Szondi győzelem a Tata ellen

  A tavaszi szezonban először lépett hazai környezetben pályára a Honvéd Szondi asztalitenisz NB I.-es és NB II-es csapata. Az első osztályú fehérváriakhoz az a Tata látogatott, akikkel a legjobb eredmény eddig a döntetlen volt. Még nem sikerült megverniük a Szondinak a Tata csapatát - észen mostanáig. 

  2020.02.18.
 3. Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó - Vidi-Újpest meccs lesz szerdán

  Február 19-én, szerdán 17:30 órakor kezdődik a MOL Fehérvár FC-Újpest FC Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágó a MOL Aréna Sóstóban. A mérkőzésre a 2019-20-as éves, valamint a 2020-as tavaszi bérletek érvényesek, a jegyvásárlás részleteiről itt tájékozódhat.

  2020.02.17.
 4. Minimális arányú vereséget szenvedtek a BEAC ellen a fehérvári sakkozók

  Az NB II-es csapatbajnokságban a hatodik fordulót rendezték a hétvégén. A Breyer csoportban a Fehérvár SE Budapesten vendégszerepelt, és a táblázat második helyén álló házigazda csapata minimális különbséggel győzött. BEAC I. Barcza - Fehérvár SE: 6,5 – 5,5. Győzött: Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán. Döntetlent ért el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Csire Bence, Albrecht Gábor, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Vicze Kata.

  2020.02.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak