Nem tudott nyerni a Hydro Fehérvár AV 19 Villachban

Az EBEL középszakaszának harmadik fordulójában lépett jégre a Hydro Fehérvár AV 19 Karintiában. A második harmad végéig szoros volt a mérkőzés, végül 5-2-re győzött a Villach. A Fehérvár új támadója Metsäväinio aszisztal tette le névjegyét.
2020.02.11. 22:00 |

A hatos csoportosulás harmadik, azaz rájátszást érő helyén vágott neki a Volán a Villach elleni derbinek. Amennyire jók voltak az előjelek, annyira rosszul sikerült a kezdés, mivel az első húsz perc után két góllal elhúztak a hazaiak. Persze ne felejtsük el, a Volán több kulcsjátékosának ütőjében a válogatott eredményes olimpiai selejtezős szereplése is ott volt.

A középső játékrészben magukra találtak Erdélyék és két gólt is szereztek, mindkettő a szépítésre volt csak elég, mert közben a Villach is gólt szerzett. Yogan és Timmins találata közé - utóbbinak adott gólpasszt az új kölcsöntámadó Metsäväinio - egy osztrák gól is ékelődött. A 3-2-es állás sajnos kedvezőtlenebbre fordult, mivel a harmad végén még egyet besózott a Villach, a szünet után pedig megint bekapott egyet a Volán és az 5-2 egyben a végeredményt is jelentette.

A Volán maradt a harmadik helyen, innen várja a pénteki hazai folytatást az Innsbruck ellen.

Villach - Hydro Fehérvár AV 19 5-2 (2-0) (2-2) (1-0)

Gólszerző: Schmidt, Poyhonen, Lanzinger, Bjorkstrand (2), ill. Yogan, Timmins.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak