Játszmát sem sikerült nyerni a MÁV Előre SC női röplabdacsapatának a Vasas otthonában

A MÁV Előre SC-ST Solar női Extraligás röplabdacsapata Budapesten játszott, mégpedig az egyik legjobb honi együttes, a Vasas Óbuda együttesének az otthonában. A találkozó esélyesei a házigazdák voltak, a fehérváriak pedig partnerek akartak lenni, ez azonban csak egy játszmában sikerült.
2023.01.21. 20:07 |
Játszmát sem sikerült nyerni a MÁV Előre SC női röplabdacsapatának a Vasas otthonában

Vasas Óbuda – MÁV Előre SC-ST Solar 3-0 (11, 18, 10)

A női röplabda Extraliga 9. fordulójában, a második szettben tudott szorosabb játékot kialakítani Nagy Fanni gárdája. A MÁV Előre SC-ST Solar színeiben ezen a találkozón mutatkozott be a szerb Natasa Narancic, míg a klub legeredményesebb röplabdázója Maia Dvoracek volt tizenkét ponttal.

Vasas Óbuda: Kump 10, Fábián 1, Bannister 13, Török 7, Fricova 8, Abdulazimova 4. Csere: Juhár, Szalai (liberók), Vezsenyi 6, Skrypak, Papp 1, Jámbor 2, Boyko 7. Vezetőedző: Athanasopoulos.

MÁV Elóre SC-ST Solar: Gilfillan 5, Dvoracek 12, Karnitskaya, Tóth 7, Csabai, Dolotova 1. Csere: Kovács, Borostyán (liberók), Narancic, Szabó 2, Szilágyi, Ertz 3. Vezetőedző: Nagy Fanni.

Nagy Fanni: A második szett kivételével semmilyen játékelemben nem tudtuk azt nyújtani, amit a múlt héten. Sajnálom, hogy ez így alakult és hogy egy pillanatig sem tudtuk megnehezíteni ma a Vasas dolgát.”