Győzelem Szombathelyen - nem botlott a kiesőjelölt otthonában a MOL Vidi

A Haladás ellen lépett pályára idegenben a MOL Vidi a válogatott szünet után folytatódó labdarúgó bajnokságban. Az első félidőben a legnagyobb ziccert a hazaiak hagyták ki, ezt pedig bánhatták szünet után, amikor két fehérvári gól eldöntötte a meccset. Győzelmével harmadik helyre jött fel a táblázaton a Vidi.
2018.10.20. 19:03 |

Marko Nikolics kihagyta Stopirát, és Tamás Krisztiánt álíltotta a védelem bal oldalára, valamint bajnoki meccsen először nevezte a kezdőbe Hodzicot. Kovácsik Ádám sérülése után visszatért a kapuba. A nemrég edzőváltáson átesett Haladás mestere, Horváth Ferenc jól ismeri a Vidit, megszervezte csapata védekezését, ráadásul támadásban is mutatott annyit az első félidőben a szombathelyi csapat, mint ellenfele. A vendégek közül Marko Scsepovics jelentett némi veszélyt, bár rendre rossz megoldást választott a kapu előtt. A Haladás az első félidő végén könnyen vezetést szerezhetett volna, de Priskin hiába vezette egyedül kapura a labdát, mellé lőtt.

Szünet után aztán jött a bűnhődés ezért, mert Scsepovics újabb heélyzetét nem hagyta ki. Igaz, a Király Gáborról kipattanó labdát előbb kapufára lőtte, majd másodszor sem úgy sikerült a lövés, ahogy szerette volna, de egy védőről mégis bepattant a labda. Ezzel a góllal vezetett a Vidi a 61. percben nyolc perccel később pedig PÁtkai egy nagyon szép felső sarkos csavarással beállította a végeredményt. A MOL Vidi 2-0-ra győzött, ezzel fellépett a dobogóra, sőt, vesztett pontok tekintetében a jelenleg második Honvédnál is jobban áll. Jövő héten az Európa-ligában is folytatják a fehérváriak, csütörtökön Szalonikiben játszanak a PAOK ellen.

Haladás - MOL Vidi 0-2 (0-0)
Gl.: Scsepovics, Pátkai.

Sport

 1. Szerdán délután fél egykor nyit a jegypénztár a Sóstón

  Helyszíni jegyvásárlásra 12:30-tól lesz lehetőség és szurkolói különbuszok is indulnak. A MOL Vidi FC november 21-én, szerdán veszi először meccsnapon birtokba Székesfehérvár új sportlétesítményét, az új Sóstói Stadiont. A Piac téri VidiShop szerdán 15 órakor zár, a stadionnál található 16:30-kor nyílik. Szurkolói információk a vidi.hu-n!

  2018.11.20.
 2. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 3. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 4. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak