Napközis táborok a Bregyóban – nyolc turnusra lehet jelentkezni!

Székesfehérvár Önkormányzata a nyári időszakban is szeretné segíteni a kisgyermekes családokat, így – mivel a jogszabályok lehetővé teszik - megszervezi hagyományos nyári napközis táborát. Idén is rengeteg színes és érdekes programmal várja majd a gyerekeket a Napraforgó Városi Napközis Tábor a Bregyó Sportcentrumban. 
2020.06.02. 07:12 |
Napközis táborok a Bregyóban – nyolc turnusra lehet jelentkezni!

A székesfehérvári általános iskolákban tanuló gyerekek június 29. és augusztus 19. között nyolc turnus közül választhatnak. A járványügyi óvintézkedések miatt korlátozzák a létszámot, egy turnusban legfeljebb 200 gyereket fogadnak. Fontos változás, hogy jelentkezni csak online, a Városgondnokság honlapján keresztül lehet.

Kattintson ide a jelentkezéshez!

Az új szabályok lehetővé teszik a táborok szervezését a nyári időszakban, ezért Székesfehérvár Önkormányzata a Városgondnokság közreműködésével idén is megrendezi hagyományos napközis táborait. A speciális helyzetre tekintettel létszámkorlátozással, heti maximum 200 fővel működik majd a Napraforgó Tábor. Nyolc turnusra lehet június 2-ától, keddtől jelentkezni – ezeket érkezési sorrendben fogadják.

A táborban 1-7. osztályt végzett (7-14 éves), székesfehérvári iskolába járó tanulók vehetnek részt, a vidéki tagintézmények tanulót nem fogadják. A változatos sportolási lehetőségekkel, sokféle kézműves és ismeretterjesztő foglalkozással, múzeumi interaktív programokkal, zenés-táncos foglalkozásokkal, kánikulában strandolással várják a gyerekeket. Emellett a tábor területén, a játszótéren lehetőség van pihenésre, társasjátékokra, kötetlen kikapcsolódásra is.

A tábor hétköznapokon 08.00-tól 16.00 óráig tart, a turnusok időpontjai az alábbiak szerint alakulnak.

I. turnus: június 29 – július 03.
II. turnus: július 06 -10.
III. turnus: július 13 -17.
IV. turnus: július 20 -24.
V. turnus: július 27 – 31.
VI. turnus: augusztus 03 -07.
VII. turnus: augusztus 10 -14.
VIII. turnus: augusztus 17 -19.

Fontos változás, hogy jelentkezni kizárólag online lehet az ITT található jelentkezési adatlap kitöltésével. Szintén lényeges, hogy 3 munkanappal a turnus kezdete előtt – vagyis szerdán –, délelőtt 10 óráig fogadják a regisztrációt a következő hétre. Ha a gyermek speciális étrendet igényel például ételallergia miatt, úgy a jelentkezésnek 5 munkanappal a kezdés előtt kell beérkeznie. A jelentkezésekről visszaigazoló e-mailt küldenek.

Az idén is csak az étkeztetés költségét kell megfizetni a szülőknek a résztvevő gyermekek után. A tábor napidíja így alapesetben 508,- Ft, a kedvezményes étkeztetésre jogosultak számára a napidíj 254,- Ft fejenként, de a gyermekvédelmi, családvédelmi kedvezményben részesülő, illetve a nevelőszülőkkel élő gyerekeknek ingyenes a részvétel. A részvételi díjat banki átutalással lehet kiegyenlíteni. A részvétel lemondása a jelentkezéshez hasonlóan kizárólag írásban történhet a tabor@varosgondnoksag.hu e-mail címre küldött levéllel, vagy a helyszínen, írásos nyilatkozattal.

A részletes tájékoztatás a Városgondnokság honlapján olvasható!

Érdeklődni a tabor@varosgondnoksag.hu e-mail címen és a 70/5158-703 telefonszámon is lehet.