Nagy Táncválasztó program lesz a hétvégén Székesfehérváron is

Székesfehérvár tánciskolái is csatlakoztak a IV. Nagy Táncválasztó programhoz. Szeptember 24-én, szombaton 16.30 órakor a Városház téren egy flashmob előadással hívják fel a figyelmet az országos eseményre, majd szeptember 25-én, vasárnap 10-17 óráig 12 táncstílust próbálhatnak ki az érdeklődők a gyermekektől a senior korosztályig.
2022.09.22. 09:43 |
Nagy Táncválasztó program lesz a hétvégén Székesfehérváron is

A részletes programot ITT találja!

A Táncpedagógusok Országos Szövetsége és a Magyar Táncművészeti Egyetem 2019-ben a Tánc Világnapja (április 29.) alkalmából hagyományteremtő szándékkal és rendkívüli sikerrel rendezte meg az első Nagy Táncválasztó workshopot. Szeptember 25-én, vasárnap immár negyedik alkalommal országosan 12 helyszínen nyilvános táncórák és közel száz amatőr tánciskola, táncműhely és táncpedagógus várja az érdeklődőket. Székesfehérváron a Nagy-Kuthy Dance Studio (Holland fasor 1.) ad otthont a rendezvénynek.

Szeptember 24-én, szombaton 16.30 órakor a Városház téren egy flashmob előadással hívják fel a figyelmet a vasárnapi eseményre. A vasárnapi, ingyenes, 12 különféle stílust bemutató táncórákon elérhetővé válik gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior korosztályok számára a választás lehetősége. A táncműfajok megismertetésén túl fontos a tánc és mozgás széles körben történő népszerűsítése, hogy minél többen a táncban találhassák meg az egészséges életmódhoz, a tudatos mozgáshoz és a közösségi élményhez vezető utat. A program 10 órakor kezdődik, a meghirdetett klasszikus balett, aerial balett, sztepp, charleston, electro swing, lindy hop, senior dance training, dance acro, dance aerobic, hip-hop, jazz tánc, country line dance órákra előzetes regisztráció szükséges a dw.production@yahoo.com e-mail címen.