Nagy Ferenc bronzérmes lett a súlyemelők ifjúsági országos bajnokságán

Nagy Ferenc,  a Fehérvár Rugby Club versenyzője az ifjúsági korosztály 89 kilogrammos súlycsoportjában egyéni csúcsait megjavítva a dobogó harmadik fokára állhatott fel a súlyemelők országos bajnokságán, Ászáron.
2019.10.08. 13:31 |

Nagy Feri szakításban 61 kilogrammal kezdett sikeresen, míg második fogása, 66 kilogrammal szintén sikeres volt. Harmadik fogásra a 70 kilót is teljesítette, ami új egyéni csúcs. Lökésben 81 kilón kezdett, sikeresen, második fogása - 86 kilogrammos súllyal ugyancsak sikeres volt, végül a 90 kilogrammra emeltetett, ami nem sikerült, ám így is megjavítva szakítás egyéni csúcsát, összetettben 156 kilogrammos eredményt ért el, ami szintén egyéni csúcs.

Edzője Bódis-Szabó Katinka további jó eredményeket vár fiatal versenyzőjétől.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak