Megkezdte a nyelvtanulást a Helen Doron-nál két hátrányos helyzetű gyermek

A májusban tett nagyvonalú jótékonysági felajánlás után szeptemberben megkezdhette a nyelvtanulást a két hátrányos helyzetű fiatal a székesfehérvári Helen Doron English nyelviskolában. A lehetőséget az oktatóközpont első születésnapja alkalmából ajánlották fel.
2019.10.04. 08:08 |
Megkezdte a nyelvtanulást a Helen Doron-nál két hátrányos helyzetű gyermek

A székesfehérvári Helen Doron English nyelviskola 2019. május 31-én ünnepelte egyéves születésnapját a nyelvoktató hálózat alapítójával, Helen Doronnal, valamint dr. Cser-Palkovics András polgármesterrel.

Az ünnepségen az iskola felajánlotta az Önkormányzat bevonásával, hogy vállalja két hátrányos helyzetű gyermek térítésmentes tanítását a 2019/2020 tanévben.

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központtal együttműködve szeptemberben nagy lelkesedéssel megkezdte a nyelvtanulást a két kiválasztott gyermek az oktatóközpontban.

A Helen Doron módszer 0-tól 19 éves korig foglalkozik gyerekekkel és fiatalokkal. Egyik ismérve, hogy a tanárok személyiség- és tevékenység központú foglalkozásokon adják át a tudást, lehetővé téve, hogy a gyermekek már jóval azelőtt érthetik és beszélhetik az angol nyelvet, mielőtt tudnának írni és olvasni angolul.

A székesfehérvári iskolában 2019. ősztől induló baba-mama angol foglalkozásokon a kisgyermekek a lehető legfogékonyabb időszakban, az anyanyelvi beszédfejlődéssel párhuzamosan sajátíthatják el az angol nyelvet. 2019. október 7-én 9.00 órától a 3 hónapos és 1éves kor közöttieket, 10.30-tól pedig a 2 éveseket és szüleiket várják szeretettel ingyenes bemutató óráikra.