Megkezdte a felkészülést, szerdán Horvátországba utazik a Vidi

Az OTP Bank-liga második helyén álló MOL Fehérvár labdarúgói az orvosi tesztek és felmérések után hétfőn a pályán is megkezdték a téli felkészülést. A csapat hamarosan már Horvátországban játszik edzőmeccseket.
2021.01.04. 14:41 |

December 29-én, majd 31-én is PCR-teszteken estek át a fehérvári labdarúgók, az új évben pedig orvosi és fizikai felmérésekkel folytatódottt a program. Január 4-én, hétfőn aztán első edzését is megtartotta Márton Gábor vezetőedző. A Vidi szerdán Horvátországba utazik, ahol a klubhonlap tájékoztatása szerint öt felkészülési mérkőzés szerepel a tervekben. Hosszú felkészülésről nem beszélhetünk, hiszen már januárban három bajnokival folytatja a szezont a csapat, 23-án az Újpest, 27-én a Kisvárda (ez korábbról elhalasztott meccs), 30-án pedig a Honvéd lesz Nikolicsék ellenfele.

Sport

 1. Hydro Fehérvár AV19: váratlan hazai vereség a Dornbirntól

  Hat nap szünet után lépett jégre ismét a Volán az ICEHL-ben, és a "hosszú" kihagyás mintha nem tett volna jót a csapatnak. A legutóbb Bolzanóban is győzni tudó fehérváriak ugyanis lőtt gól nélkül kaptak ki a táblázat hátsó régiójából érkező Dornbirntól. Így még nem biztos matematikailag a felsőház elérése, de hamar javíthat az eddig remeklő Fehérvár.

  2021.01.15.
 2. Sikeres évet zártak az ARAK Utánpótlás Akadémia sportolói

  2020-ban a vírushelyzet miatt elmaradt az ARAK hagyományos karácsonyi évzárója, a megszokott nagyszabású formában. Az ilyenkor szokásos kitüntetésekről azonban nem feledkezett meg a klub: a legsikeresebb utánpótlás sportolók 2020-ban is átvehették az eredményeikért járó elismeréseket.

  2021.01.15.
 3. Felkészülési mérkőzésen 2-1-es vereséget szenvedett a Vidi a Dinamo Zagrebtől

  A horvátországi edzőtábor kilencedik napján a negyedik felkészülési mérkőzését játszotta a Vidi, ezúttal a horvát bajnoki címvédő és a jelenleg is a bajnoki tabellát vezető Dinamo Zagreb volt ellenfél. Zivzivadze révén szereztünk vezetést, majd Orsic és Petkovic góljai fordították meg a mérkőzést. Dinamo Zagreb-MOL Fehérvár FC 2-1

  2021.01.15.
 4. Az úszótanfolyamtól a versenydobogóig delfineztek

  A székesfehérvári Delfin SE az elmúlt két évben az utánpótlás-nevelésre fektette a fő hangsúlyt, ennek keretében sok gyerekkel ismertette és szerettette meg az úszást. A koronavírus tavaly új helyzetet teremtett, de a munka folytatódott és ennek az év végi régiós versenyen érmekben mutatkozó eredménye lett.

  2021.01.15.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak