Megkezdődött a jegyértékesítés a Partizan elleni derbire

A Videoton FC a máltai Balzan FC, az észt Nomme Kalju FC és a francia FC Girondins de Bordeaux kiejtése után immár az Európa Liga csoportkörébe jutásért vív playoff-párharcot a szerb FK Partizan Beograd együttesével. Az első mérkőzést Belgrádban játssza a Videoton, a visszavágóra pedig augusztus 24-én 20 órai kezdettel kerül sor a Pancho Arénában.
2017.08.09. 19:45 |
Elkezdődött a jegyértékesítés a Videoton FC - FK Partizan play-off összecsapás visszavágójára. Szombatig csak azok válthatják meg belépőiket, akik a Vidi eddigi mindhárom hazai Európa Liga-összecsapására váltottak jegyet.

Azok a szurkolók, akik a fenti kategóriába tartoznak, az első három selejtezőkörre szóló jegyük felmutatásával a VidiShopban megvásárolhatják belépőjüket nyitvatartási időben (munkanapokon és szombaton: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30).

Az elővásárlási időszak lezárulta után, jövő hétfőtől-szombatig kizárólag Videoton FC-klubkártyával online és a VidiShopban (itt nincs szükség klubkártyára) válthatnak jegyet a Partizan elleni EL-mérkőzésre.

Augusztus 21-től - amennyiben marad - bárki vásárolhat belépőt.

A mérkőzés napján, a helyszínen nem lesz jegyértékesítés.

Azon szurkolóinkra, akik a legutóbbi, Bordeaux elleni mérkőzésen a 3H szektorba vásároltak jegyet, nem vonatkozik az elővásárlási lehetőség. A 3H szektor a Partizan elleni visszavágón a vendégszurkolók előtt kerül majd megnyitásra.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak