MÁV Előre-röplabda: női győzelem, férfi vereség a hétvégén

A MÁV Előre röpisei nem okoztak meglepetést, ez pedig ezúttal egy győzelmet és egy vereséget jelent. A másodosztályban nagyszerűen menetelő lányok három sima játszmában győztek, míg az élvonalbeli fiúk egyik legerősebb ellenfelük otthonában, Kazincbarcikán kissé tartalékosan nem tudták megszorítani a favoritot. A férfiak csütörtökön újra megpróbálhatják, az év utolsó meccsén.
2018.12.10. 11:40 |

Megszerezte tizenegyedik bajnoki győzelmét is a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában. Az év utolsó összecsapásán Tatán nyertek a Fésüs-lányok.
A bajnoki pontok sorsa nem volt kétséges a találkozó folyamán, listavezetőhöz méltó játékkal és eredményességgel rukkolt elő a székesfehérvári csapat az ÉDRA-TAC otthonában, a 11. fordulóban.
ÉDRA-TAC – MÁV Előre SC 0:3 (-16, -13, -17)
MÁV: Virág, Budai, Berkó V, Szelle, Sziládi, Blázs, Kovács, Sötét, Nagy, Petri, Berkó L., Orosz. Vezetőedző: Fésüs Irén.

Az esélyesebb nyerte a VRCK-MÁV Előre találkozót a férfi röplabda NB I “A” csoportjának ötödik játéknapjáról elmaradt mérkőzésen. A vendéglátó kazincbarcikaiak ellen nem tudott szettet nyerni Németh Ödön legénysége. A tabellán első Vegyész Kazincbarcika otthonában szűk egyórás csatát vívott a több játékosát nélkülöző MÁV Előre SC. A papírforma-vereséggel a MÁV negyedik a tabellán kilenc bajnokin elért négy győzelemmel és öt fiaskóval. Kholman Norbertéknek még egy összecsapás hátravan 2018-ból, ráadásul ismét a VRCK ellen kell bizonyítaniuk. Ezúttal azonban hazai környezetben, a Jáky iskola tornacsarnokában, csütörtökön 18 órától.
VRCK – MÁV Előre SC 3:0 (18, 21, 11)
MÁV: Sziládi, Németh, Náhol, Kaposi, Guzmics, Kholman, Salazar, Takács, Stefanovics. Vezetőedző: Németh Ödön.

Sport

 1. Legyőzte a Vidi a Kaiserslauternt a spanyolországi edzőtáborban

  A korábbi Bundesliga-győztes, de jelenleg csak harmadosztályú Kaiserslautern ellen játszotta első felkészülési mérkőzését 2019-ben a MOL Vidi. A Spanyolországban edzőtáborozó fehérváriak mindkét félidőben egy gólt szerezve 2-0-ra nyertek.

  2019.01.14.
 2. Világ- és Európa-bajnok spanyol sztárt igazolt az Alba Fehérvár

  Sajtótájékoztatón mutatták be az Alba Fehérvár legújabb szerzeményét, a spanyol világ- és Európa-bajnok Carlos Cabezast. A 38 éves irányítóhoz hasonló eredménysorral rendelkező játékos nem fordult még meg magyar csapatban, érthetően nagy várakozás előzi meg szereplését.

  2019.01.14.
 3. Az olimpiára hajt Dévay Márk - a Városházán fogadták az év triatlonistáját

  Dévay Márk, az Alba Triatlon SE versenyzője kiváló szezont zárt: Európa-kupa győztes lett, Glasgowban a felnőtt Európa-bajnokságon minden idők második legjobb magyar férfi eredményét elérve hetedik lett, az Európai szövetség pedig őt választotta meg az év férfi triatlonistájává. A fiatal sportolót - akinek célja az olimpiai kvalifikáció - Székesfehérvár polgármestere is köszöntötte a Városházán.

  2019.01.14.
 4. Ismét nyílt edzést tart a kerekesszékes kosárlabda válogatott

  Január 19-én, szombaton 15.00 órától minden érdeklődőt várnak, akik kíváncsiak a sportágra. Székesfehérváron is szeretnék az itt élő sérült embereket ösztönözni, hogy kapcsolódjanak be a sportág életébe. A városban minden feltétel adott, így megfelelő számú jelentkező esetén lehetőség van egy helyi kerekesszékes kosárlabdacsapat alakítására.

  2019.01.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak