MÁV Előre: pályán a teljes röplabda-utánpótlás

A fehérvári klub hat utánpótlás csapata tíz mérkőzést játszott az elmúlt hétvégén a röplabda bajnokságokban, ezeken hat győzelem és négy vereség az ÉDRA-MÁV Előre összesített mérlege.
2021.10.13. 08:40 |

A felnőtt NB II-vel összevont U21-es bajnokságban szereplő férficsapatunk a sikeres bajnoki nyitány után Zalaegerszegen folytatta szombaton, méghozzá újabb győzelmet aratva.

Férfi röplabda NB II-U21, A csoport:
ZTE Röplabda Klub – ÉDRA-MÁV Előre 0–3 (14, 23, 16)
Az ÉDRA-MÁV kerete: Füzék, Szávai, Lukács, Bandi, Balogh, Sebestyén, Németh, Szentesi. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

U13-as lányaink Budaörsre látogattak, ahol a házigazda egyleten kívül a RÖAK B-vel és az ÉDRA-Tatával is megmérkőztek. Sajnos egy győzelem mellé két vereség is becsúszott.

Női röplabda U13 OMB II. osztály, Nyugat:
Budaörsi DSE ‘A’ – ÉDRA-MÁV Előre 3–0
ÉDRA-MÁV Előre – RÖAK B 2–1
ÉDRA-Tata – ÉDRA-MÁV Előre 3–0
Az ÉDRA-MÁV Előre kerete: Somogyi Nóra, Somogyi Nikolett, Kollár, Rézman, Kovács Viktória, Kovács Bíborka, Szűcs, Vincze, Wéber, Lendvai, Nagypál. Vezetőedző: Horváth Virág.

Ugyanebben a korosztályban a fiúk otthon fogadták a KESI-t, de a kecskemétiek távoztak győzelemmel Székesfehérvárról.

Férfi röplabda U13 OMB I. osztály:
ÉDRA-MÁV Előre – KESI ‘A’ 0–3
Az ÉDRA-MÁV Előre kerete: Huszár, Kiss, Major, Szabó, Kajsza, Borók, Csók, Málits, Baráth.

Vasárnap a női NB II-U21-es bajnokság második fordulójában Jurij Melnyicsuk lányai négy szettben legyőzték a Haladást, így megőrizték veretlenségüket.

Női röplabda NB II-U21, C csoport:
ÉDRA-MÁV Előre – Haladás VSE 3–1 (21, 15, 24)
Az ÉDRA-MÁV Előre kerete: Borostyán, Sólyom, Kovács, Fáskerti, Kiss L., Csabai, Kiss A., Szilágyi, Sebestyén. Vezetőedző: Jurij Melnyicsuk.

Az U17-es korosztályban a Sántosi Péter vezette női csapat egy simább, Veszprém elleni és egy nehezebben kivívott, Győri DRC feletti győzelemnek örülhetett.

Női röplabda U17 III. osztály, F csoport:
Veszprém RK – ÉDRA-MÁV Előre 0–3
Győri DRC Sárga – ÉDRA-MÁV Előre 2–3
Az ÉDRA-MÁV Előre kerete: Hollós, Hajnal, Poser, Mészáros, Németh, Ruprecht, Farkas, Dulai, Domján, Nagy, Lukács, Bíró, Szávai. Vezetőedző: Sántosi Péter.

A Sántosi-Tóth Eszter által irányított, szintén U17-es csapat a harmadosztály Nyugat E csoportban lépett pályára, s mindhárom találkozóján győzelmet ért el.Női röplabda

U17 III. osztály, E csoport:
Szent Benedek RA Kék – ÉDRA 1:2
ÉDRA – RÖAK Kaposvár B 3:0
Kistext II – ÉDRA 0:3

Tizenhét éven aluli fiainknak is volt jelenése vasárnap, az országos serdülőbajnokság I. osztályában. A RÖAK Kaposvárt nem, a Malév Sport Clubot viszont sikerült legyőzniük.

Férfi röplabda U17 OSB I. osztály, alapszakasz:
RÖAK Kaposvár – ÉDRA-MÁV Előre 3–0
ÉDRA-MÁV Előre – Malév Sport Club 3–0
Az ÉDRA-MÁV Előre kerete: Héninger, Takács, Sebestyén, Madácsi, Tepszis, Bandi, Pásti, Zsoldos, Tálos, Orosz. Vezetőedző: Csizmadi András.

Sport

 1. Harmadszor győzte le a Volán a Villachot a szezonban

  A vasárnapi hosszabbításos vereség után kedd este hosszabbításban nyert a Hydro Fehérvár AV19. A Villach ellen idegenben a rendes játékidőben nem született döntés, a ráadásban Sarauer ütötte a győztes gólt. A Villach ellen ez már a harmadik győzelme volt a Volánnak az alapszakaszban. Villach - Hydro Fehérvár AV19 2-3 h.u.

  2021.10.26.
 2. Csak megszorongatni tudták a vasutas csapat ifjai esélyesebb ellenfelüket

  Két mérkőzést játszott a Buzek László Országos Serdülő Bajnokságban az ÉDRA-MÁV Előre U17-es fiú korosztálya, amely előbb kiélezett mérkőzésen kapott ki 3:2-re a házigazda Dág KSE-től, majd az éllovas Kecskeméti ESI ellen három játszmában maradt alul.

  2021.10.25.
 3. XVIII. Fehérvár-Böllhoff nemzetköri rapid sakkverseny a megyeszékhelyen

  Október 23.-án rendezte a Fejér Megyei Sakkszövetség a nemzetközi nyílt Fehérvár-Böllhoff rapid versenyt a Novotel Hotelben.

  2021.10.25.
 4. Győztes debütálás a VOK-ban, nyert a MÁV Előre női és férfi csapata is

  Jól sikerült a kettős röplabdameccs Fehérváron! Megnyerte idei első hazai bajnokiját a MÁV Előre-Bericap a női röplabda NB I Liga alapszakaszban. Az immáron a Jáky iskola helyett a Videoton Oktatási Központban szereplő csapat három szettben múlta felül a DSZC-Eötvös DSE-t. A férfiak pedig második bajnokijukon ugyanilyen arányban verték a Rákosmente csapatát a VOK-ban.

  2021.10.25.
Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak