Márton Gábor mégis ott lehet Máltán a MOL Fehérvár EL-selejtezőjén

A klub honlapja számolt be róla, hogy a MOL Fehérvár vezetőedzőjének keddi koronavírus-tesztje negatív lett, így elutazhat a csapattal a Hibernians elleni Európa-liga selejtezőre. Előzőleg "kétes" minősítést kapott a tesztje, ezért volt szükség újabb mintavételre.
2020.09.16. 09:59 |

"Tegnap beszámoltunk róla, hogy NB I-es keretünk egyik játékosának pozitív lett a PCR-teszt eredménye, Márton Gábor vezetőedző eredménye pedig „kétes" minősítést kapott a laboratóriumtól, ennek következményeképp vezetőedzőnk nem tarthat a csapattal az Európa Liga-mérkőzés helyszínére. 

Márton Gábor kedden újabb mintavételen esett át - friss hír, hogy ennek eredménye negatív lett, az UEFA pedig jóváhagyta az utazását, így mégis ott lehet a Máltára tartó gépen" - áll a molfehervarfc.hu klubhonlapon található közleményben.

A Vidi egymeccses párharcot játszik Máltán, a Hibernians ellen csütörtökön. A győztes a selejtező harmadik körébe jut, ahol  Servette - Stade de Reims párharc továbbjutójával találkozik szeptember 24-én.

Sport

 1. Mindkét kupát a hazai csapat nyerte a jubileumi Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztiválon

  A Csónakázó-tónál rendezték meg szombaton a 15. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivált, amely a vírushelyzet miatt kevesebb legénységgel, különleges lebonyolítási rendben zajlott. A versenyen mindkét kategóriában a székesfehérvári Dragon Aqua SE vihette haza az aranyérmeket, elhódítva a Vegyes Kupát és a Marathon Open Kupát is.

  2020.09.26.
 2. Elmarad az Alba Fehérvár KC-Kisvárda kézilabda mérkőzés is

  Az Alba Fehérvár KC közleményben tudatta, hogy a csapat vasárnapra kiírt bajnoki mérkőzése a Kisvárda Master Good ellen elmarad. A fehérváriak két nappal ezelőtti ellenfelénél, a Balatonboglárnál ugyanis a mérkőzés után végzett koronavírus-tesztek között két játékosé is pozitív lett.

  2020.09.26.
 3. Új LED-fallal gazdagodott a város az öttusa-szövetségnek köszönhetően

  Versenyrendezésben és események közvetítésében is használható nagy LED-falat vásárolt az EMMI által támogatott pályázaton a Magyar Öttusa Szövetség. A harminc négyzetméteres kivetítő a számos öttusa világversenynek otthont adó Székesfehérvár tulajdonába került, avatását szombaton tartották az uszoda előtt.

  2020.09.26.
 4. Háromszor vezetett, mégis kikapott Grazban a tartalékosan felálló Hydro Fehérvár AV19

  Tartalékosan lépett jégre a koronavírus által sújtott Hydro Fehérvár AV19 az ICE Hockey League első fordulójában Grazban. Bár nagy nevek hiányoztak, hatékonyan játszott a Volán, de hiába akarta túlütni az ellenfelet, az mindig válaszolt. A hajrát pedig jobban bírta, így nyert a Graz.

  2020.09.25.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak