Még lehet jegyeket váltani a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyre

Már csak néhány nap van hátra a VIII. Székesfehérvári Jótékonysági Estélyig, melyet január 12-én, szombaton rendeznek meg új helyszínen, a MOL Aréna Sóstón. A város első, egyben egyik legjelentősebb karitatív eseményére még lehet belépőjegyeket vásárolni a Tourinform Irodában.
2019.01.08. 17:39 |

A Székesfehérvári Jótékonysági Estély résztvevői ezzel a különleges eseménnyel kívánhatnak boldog új évet a város egész közösségének, ösztönözve a polgárokat az adományozásra ebben az esztendőben is.

Az esemény a kezdetek óta Miklósa Erika Kossuth-díjas operaénekes nevéhez fűződik, aki mellett ezúttal Szarka Tamás, szintén Kossuth-díjas énekes, zeneszerző és a Cserta banda működik közre, az ünnepi műsor konferálója ismét Lengyel Zsófia paratriatlonista lesz.
A jótékonysági estély hagyományosan borárveréssel egészül ki, amely ezúttal egészen különleges lesz. A résztvevők licitálhatnak egy csaknem százéves tokaji aszúra, melyet 2018-ban komoly összegért Sinkó Ottó, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatója vásárolt meg, és Miklósa Erikának ajándékozott. A művésznő szándékai szerint a páratlan nedű lesz ezentúl az estélyek vándorbora, melyre minden alkalommal, jelentős felajánlással lehet licitálni.

Az eseményre még lehet belépőjegyeket vásárolni az Oskola utca 2-4. szám alatti Tourinform Irodában. A jótékonysági estély és a 2018. december 2-án megrendezett Adventi Jótékonysági Futás összbevételéből a Nagycsaládosok Országos Egyesülete Székesfehérvári Csoportját és a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központot támogatják.

Közélet

 1. Megalakult a Székesfehérvári Zenés Szórakozóhelyek Egyesülete - a fiatalok biztonsága a cél

  A frissen alakult egyesület alapvető célja a rendezvényekre járó székesfehérvári és környékbeli fiatalok biztonságos szórakozásának, kikapcsolódásának elősegítése, biztosítása, valamint a rendezvényhelyszínek, szervezők és hatóságok közötti kommunikáció erősítése és a drogprevenció. Ennek részeként hatósági partnerekkel közösen létrehozza saját minősítési rendszerét, melynek neve: Biztonságos Szórakozóhely. 

  2019.03.18.
 2. IPAR 4.0 - „Alba Innovár Digitális Felzárkóztatási Program I.”

  A digitalizáció oktatásra, gazdaságra, szakképzésre és munkaerőpiacra gyakorolt hatásairól, a digitális átállást támogató fejlesztések és kapcsolódó támogatásokról, a fehérvári jógyakorlatról is szó lesz az Alba Innovár Digitális Élményközpont március 26-i eseményén. 

  2019.03.18.
 3. Püspöki áldást kapnak a fehérvári édesapák március 19-én, Szent József ünnepén

  Március 19-én, kedden délelőtt 10 órakor a Szemináriumi templomban Spányi Antal, megyés püspök celebrál hagyományos, Szent József-napi szentmisét a város papságával. A szentmisében püspöki áldásban részesülnek az édesapák. Ezen a napon az egyházmegye összes plébániáján megáldják a plébánosok a családapákat.

  2019.03.18.
 4. Március 24-től tartós élelmiszergyűjtés lesz a templomokban

  Március 24 és 31. között ismét nagyböjti élelmiszergyűjtés lesz a katolikus templomokban. A Tartós szeretet címmel meghirdetett országos gyűjtés során a hívek a templomokban az erre kijelölt helyen helyezhetik el felajánlásaikat.

  2019.03.16.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek