Már a nyolcaddöntőben összekerülhet a Vidi a Fradival a Magyar Kupában

Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa sorsolását, a már korábban kisorsolt 8. forduló után ezúttal a nyolcad- és negyeddöntők lehetséges párosítását. A MOL Fehérvár a következő körben a Vasassal játszik, ha továbbjut, összefuthat a bajnoki címvédő és jelenleg is listavezető Ferencvárossal.
2021.01.12. 10:56 |

A Vasas-Vidi párosítást már tavaly kisorsolták, a mérkőzést február 10-én rendezik a fővárosban. A Magyar Kupa további fordulóiban is egyetlen meccsen dől el a továbbjutás, mindig az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó. Ha ugyanabban az osztályban érdekeltek, akkor pedig az, amelyik addig kevesebbszer játszott hazai pályán. A MOL Fehérvár a nyolcaddöntőben a Dorog-FTC párosítás továbbjutójával találkozik, tehát papírforma szerint a bajnok zöld-fehérekkel, idegenben. A mérkőzés kiírt időpontja február 23 vagy 24.

A továbbiakban, amennyiben túljutna a Fradin, a Csákvár, Paks, Dunavarsány, Budafok négyesből jönne a következő ellenfél a Vidinek, és ha az első osztályú csapat lesz, akkor hazai pályán játszanának Nikolicsék.

Sport

 1. Kiélezett meccset nyert meg az Alba a régi mumus Sopron otthonában

  Soproni vendészereplés várt az Alba Fehérvárra a kosárlabda-bajnokságban. A vártnak megfelelően szorosan alakult a meccs első félideje, megjósolhatatlan volt, ki jön ki jobban a végén. A harmadik negyedben tudott kisit elhúzni az Alba, de a hajrára egyenlítettek a hazaiak. Végül az utolsó perc döntött, jobban bírta az idegek harcát a Fehérvár.

  2021.01.20.
 2. A modern sportélet kihívásai lesz az V. SKEOF konferencia témája

  Ötödik alkalommal tart konferenciát a Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatót Fóruma, a SKEOF. A január 21. és 22. között zajló online fórumon „A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban” kérdései kerülnek terítékre. 

  2021.01.19.
 3. Hétvégén folytatódik a bajnokság - Újpesten lép pályára a MOL Fehérvár FC

  Január 23-án, szombaton - egy hónapnyi szünet után - folytatódik az NB I-es pontvadászat, a Vidi az Újpest ellen lép pályára, idegenben, 19:30 órai kezdettel. A szombati rajt után pár nappal, szerdán újabb erőpróba vár a csapatra, az 5. fordulóból elhalasztott Kisvárda - Vidi összecsapást pótolják.

  2021.01.19.
 4. A harmadik harmad végén gólt kapott, így hosszabbításban nyert a Volán

  Hazai pályán javíthatott a pénteki vereség után a Hydro Fehérvár AV19, és bár a rendes játékidőben nem bírt az Innsbruckkal, végül győztesen hagyta el a jeget. A harmadik harmad vége előtt tizenegy másodperccel egyenlítettek a vendégek, a ráadásban Hári döntötte el a meccset.

  2021.01.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak