Magyarország diákolimpiai bajnoka lett a Tóvárosi iskola focicsapata

A hétvégén Békéscsabán került sor a 2017/2018. tanév Labdarúgás Diákolimpia® Országos Döntőjére, ahol a legkisebbek, azaz az I. és a II. korcsoportba tartozó 20-20 legjobb megyei és fővárosi csapat mérte össze tudását. A II. korcsoportban „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet nyert a Tóvárosi Általános Iskola csapata.
2018.05.14. 13:03 |

A hétvégi Labdarúgás Diákolimpia® Országos Döntő fantasztikus hangulatban telt.

A foci a Diákolimpia® versenysorozatnak is fontos eleme. Az országos bajnokságba összesen 518 I. és 742 II. korcsoportos csapat nevezett, közülük került ki az ország legjobb 20-20 fővárosi és megyei csapata, akik Békéscsabán megküzdöttek a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címért.

A II. korcsoportban a fehérvári Tóvárosi Általános Iskola csapata szerezte meg a bajnoki címet, edzőjük Oláh Attila volt. A tóvárosis Csucsánszky Zoltán a gólkirályi címet is megszerezte a korcsoportban.

A mérkőzéseket május 11-e és május 13-a között rendezték meg, a végén a dobogós csapatok érem és serleg díjazásban részesültek, ezen felül mindkét korcsoportban különdíjat kapott az Országos Döntő legjobb mezőnyjátékosa, a legjobb kapusa, a gólkirálya és a bajnokcsapat testnevelője is. 

Sport

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak