Magabiztos MÁV Előre-győzelmek hazai pályán

Határozott, domináns játékkal nyert a MÁV Előre SC a Szolnok ellen a férfi röplabda NB I Liga szombati találkozóján. Mindössze ötvenöt percre volt szüksége Németh Ödön együttesének a 2017-es Magyar Kupa-győztes legyőzéséhez. A női csapat pedig tovább menetel az NB II-ben.
2019.02.11. 08:47 |

MÁV Előre SC – Szolnoki RK 3:0 (12, 15, 18)
Székesfehérvár, 100 néző. Vezette: Pőcze, Sík.
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar, Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

Az NB I Liga alapszakasz tabelláján a MÁV Előre SC a második pozícióban található négy mérkőzésen aratott három győzelemmel és egy vereséggel, kilenc ponttal.

Újabb bajnoki sikernek örülhetett a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában is. Fésüs Irén alakulata három szettben, jelentős különbséggel verte a SZoESE-t, megszerezve tizennegyedik bajnoki győzelmét.

MÁV Előre SC – SZoESE 3:0 (14, 16, 8)
Székesfehérvár, vezette: Barabás, Farkas.
MÁV: Virág Zs., Budai V., Busa S., Berkó V., Szelle D., Sziládi V., Kovács E., Sötét P., Nagy A., Petri I., Berkó L., Szabó L., Orosz B. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A találkozón bemutatkozott a hazai klub új igazolása, Sidney Busa. A székesfehérvári csapat folytatja veretlenségi sorozatát a 2018/2019-es bajnoki szezonban. Az eddigi tizennégy bajnoki mérkőzésen még nem talált legyőzőre és makulátlan mérleggel, negyvenkét szerzett ponttal áll a tabella élén.

Sport

 1. Kettős győzelemmel lépne tovább az Európa-ligában a MOL Fehérvár FC

  Az első részfeladatot pazarul abszolválták múlt héten a fehérváriak, hiszen kiütéses 5-1-es győzelmet arattak az Európa-liga első selejtezőkörének nyitányán a montenegrói Zeta Golubovci otthonában. A csütörtöki, felcsúti visszavágón is a győzelem a cél.

  2019.07.17.
 2. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 3. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 4. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak