Magabiztos MÁV Előre-győzelmek hazai pályán

Határozott, domináns játékkal nyert a MÁV Előre SC a Szolnok ellen a férfi röplabda NB I Liga szombati találkozóján. Mindössze ötvenöt percre volt szüksége Németh Ödön együttesének a 2017-es Magyar Kupa-győztes legyőzéséhez. A női csapat pedig tovább menetel az NB II-ben.
2019.02.11. 08:47 |

MÁV Előre SC – Szolnoki RK 3:0 (12, 15, 18)
Székesfehérvár, 100 néző. Vezette: Pőcze, Sík.
MÁV: Sziládi D., Szőke Z., Németh Zs., Náhol G., Kaposi T., Guzmics R., Kholman N., Salazar, Nagy Á., Takács M., Damsits L., Stefanovics K. Vezetőedző: Németh Ödön.

Az NB I Liga alapszakasz tabelláján a MÁV Előre SC a második pozícióban található négy mérkőzésen aratott három győzelemmel és egy vereséggel, kilenc ponttal.

Újabb bajnoki sikernek örülhetett a MÁV Előre SC a női röplabda NB II Nyugati csoportjában is. Fésüs Irén alakulata három szettben, jelentős különbséggel verte a SZoESE-t, megszerezve tizennegyedik bajnoki győzelmét.

MÁV Előre SC – SZoESE 3:0 (14, 16, 8)
Székesfehérvár, vezette: Barabás, Farkas.
MÁV: Virág Zs., Budai V., Busa S., Berkó V., Szelle D., Sziládi V., Kovács E., Sötét P., Nagy A., Petri I., Berkó L., Szabó L., Orosz B. Vezetőedző: Fésüs Irén.

A találkozón bemutatkozott a hazai klub új igazolása, Sidney Busa. A székesfehérvári csapat folytatja veretlenségi sorozatát a 2018/2019-es bajnoki szezonban. Az eddigi tizennégy bajnoki mérkőzésen még nem talált legyőzőre és makulátlan mérleggel, negyvenkét szerzett ponttal áll a tabella élén.

Sport

 1. Először kapott ki a szezonban a Fehérvár AV19 a Klagenfurttól

  A középszakasz első hazai mérkőzésén az idényben már négyszer legyőzött Klagenfurtot fogadta a Fehérvár AV19. Ez a meccs azonban nem idézte a korábbiakat, igaz, csak a legvégén tudta eldönteni a KAC. A sokkal többször próbálkozó vendégek a hajrában magabiztossá is tették sikerüket.

  2019.02.15.
 2. A Honvéd Szondi mindkét asztalitenisz-csapata győzött

  Újfent dupla győzelemmel zárta az elmúlt fordulót a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya. Az NB I-es csapat idegenben nyert rangadót, az NB III-as együttes pedig városi riválist múlt felül, tartva jó pozícióját a bajnokságban.

  2019.02.14.
 3. Székesfehérváron tette le az állampolgársági esküt Nego Loic

  A MOL Vidi FC huszonnyolc éves labdarúgója a Városházán, Cser-Palkovics András polgármester előtt tette le az állampolgársági esküt. Nego 2013 szeptemberében szerződött Magyarországra, akkor még az Újpestbe, majd 2015-ben igazolt a Vidibe. Fehérváron a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát.

  2019.02.14.
 4. Az ötödik helyezett MTK otthonába látogat a Vidi szombaton

  A MOL Vidi FC a harmadik tavaszi NB I-es fordulóban játssza első 2019-es idegenbeli meccsét: az ellenfél február 16-án, szombaton 19:30-tól az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az MTK Budapest FC gárdája lesz. A találkozóra jegyvásárlás online, a Piac téri VidiShopban és meccsnapon a helyszínen is lehetséges. 

  2019.02.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak