Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.
2019.05.20. 21:36 |

Három jelölt volt az év játékosa címre, a két társ-gólkirály, Holender Filip és Davide Lanzafame mellett Loic Nego. Végül nem a gólok száma döntött, hiszen Nego megelőzte kispesti és ferencvárosi kollégáját, és két évvel Danko Lazovics siekre után ismét fehérvári labdarúgónak szólt a taps a budai étteremben rendezett gálán. Az edzők között jelölt volt Marko Nikolics is, itt végül a debreceniek mestere, Herczeg András kapta az elismerést.

A molvidi.hu klubhonlap tudósítása szerint Loic Nego ezekkel a szavakkal vette át a díjat: "Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőmnek, Marko Nikolicsnak ezt a díjat, nélkülük nem nyerhettem volna. A két másik jelölt, Holender Filip és Davide Lanzafame is megérdemelték volna, hiszen nagyszerű idényt futottak. Nagyon boldog vagyok, de remélem, nem ez az utolsó serleg, amit átvehetek ebben a szezonban. Szombaton vár ránk a Magyar Kupa-döntő, szeretnénk diadalmasokdni a Honvéd ellen!"

Sport

 1. Balogh Bálint arany,- Nagy Evelin ezüst,- Lakatos Viktor bronzérmes a junior box ob-n

  Az elmúlt héten szerdától szombatig Egerben találkoztak Magyarország legjobb junior korú ökölvívói az országos bajnokságon, ahová Turós Arnold, a Varkocs György Box Club és az Arnold Boxing Team vezetőedzője idén öt versenyzővel indult útnak, akik közül Balogh Bálint magyar bajnok, Nagy Evelin ezüst, Lakatos Viktor pedig bronzérmes lett.

  2019.10.21.
 2. A nők a bajnokságban, a férfiak a kupában győztek a röpiseknél

  Második bajnokiján második győzelmét aratta a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 2. fordulójában. Orosz Bianka és társai a Szent Benedek Röplabda Akadémiát verték 3:2-re hazai közegben. A férfiak a kupában játszottak és kerültek előnybe.

  2019.10.21.
 3. Bronzérmet szereztek a fehérvári rögbis hölgyek a Kincsem Park pályaavatóján

  Vasárnap játszották a tornarendszerű női rögbi bajnokság második fordulóját Budapesten, a Kincsem Parkban, a Magyar Rögbi Szövetség új, hivatalos pályáján. Huszti Katalin, az Exatlon győztese - korábban a Fehérvár Rugby Club bajnokcsapatának tagja - kölcsönjátékosként újra magára öltötte a korábban kilencszeres bajnok csapat mezét.

  2019.10.21.
 4. Ouzas káprázatos teljesítménye győzelmet ért a Volánnak a Capitals ellen

  Elképesztő különbség volt a kapura lövések számát tekintve a vendég bécsiek javára, de hiába próbálkoztak harmincöttel (!!) többször, csak egy gólt ütöttek a bombaformában védő Ouzasnak. A Fehérvár pedig sokkal jobban sáfárkodott kevés helyzetével, így a Salzburg után a Vienna Capitalst is legyőzte, tökéletes hétvégét produkálva.

  2019.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak