Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.
2019.05.20. 21:36 |

Három jelölt volt az év játékosa címre, a két társ-gólkirály, Holender Filip és Davide Lanzafame mellett Loic Nego. Végül nem a gólok száma döntött, hiszen Nego megelőzte kispesti és ferencvárosi kollégáját, és két évvel Danko Lazovics siekre után ismét fehérvári labdarúgónak szólt a taps a budai étteremben rendezett gálán. Az edzők között jelölt volt Marko Nikolics is, itt végül a debreceniek mestere, Herczeg András kapta az elismerést.

A molvidi.hu klubhonlap tudósítása szerint Loic Nego ezekkel a szavakkal vette át a díjat: "Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőmnek, Marko Nikolicsnak ezt a díjat, nélkülük nem nyerhettem volna. A két másik jelölt, Holender Filip és Davide Lanzafame is megérdemelték volna, hiszen nagyszerű idényt futottak. Nagyon boldog vagyok, de remélem, nem ez az utolsó serleg, amit átvehetek ebben a szezonban. Szombaton vár ránk a Magyar Kupa-döntő, szeretnénk diadalmasokdni a Honvéd ellen!"

Sport

 1. A Városházán fogadták a MOL Vidi FC női bajnokcsapatának játékosait és edzőit

  A Városházán fogadta a MOL Vidi FC női csapatának játékosait és edzőit Fehérvár polgármestere és alpolgármestere szerdán. A hölgyek óriási fölénnyel meneteltek végig a tavaszi mérkőzéseken, de sajnos a rájátszás, majd az osztályozó nem sikerült, így a következő idényt is az NB II-ben kezdik. A fiatal együttes sokat fejlődött csapatjátékban, és a következő évek további fejlődési lehetőséget jelentenek a női futball hazai eredményeit illetően. 

  2019.06.19.
 2. Itthon kezd a Vidi a Zeta ellen, ha továbbjut, izlandi vagy liechtensteini csapattal találkozik

  A keddi sorsolás után szerdán ismét húztak Nyonban, ezúttal az európai kupaselejtezők következő fordulójának lehetséges párosításait. A MOL Fehérvár az izlandi Breidablik és a liechtesteini Vaduz párharcának győztesével kerül össze, ha túl jut montenegrói ellenfelén.

  2019.06.19.
 3. Újabb fehérvári hokis újítás: farmcsapat lesz Győrben

  A Magyar Jégkorong Szövetség sportágfejlesztési stratégiájával összhangban együttműködési megállapodás jött létre a Fehérvár AV19 SC és a Győri ETO HC között, amely célja a következő három évben a fehérvári klub által újraindított Titánok-projekt közös fejlesztése, melynek része az Erste Liga csapat Győrben való szerepeltetése, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián pallérozódó fiatalok mellett immár a Győrben nevelkedő tehetségek fokozatos beépítése is. A szakmai irányítást az együttműködés ideje alatt a Fehérvár AV19 SC végzi.

  2019.06.19.
 4. Vasárnap, hazai pályán elődöntőzik a Fehérvár Enthroners

  A HFL elődöntőjébe jutott Fehérvár Enthroners június 23-án, vasárnap 17:00 órától fogadja a Budapest Cowbells együttesét. Izgalmas csatára van kilátást, hiszen néhány hetet remek meccset játszott egymással a két gárda, akkor a fővárosiak nyertek egy ponttal 13-12-re. Ezúttal pedig már a döntőbe jutás a tét!

  2019.06.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak