Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.
2019.05.20. 21:36 |

Három jelölt volt az év játékosa címre, a két társ-gólkirály, Holender Filip és Davide Lanzafame mellett Loic Nego. Végül nem a gólok száma döntött, hiszen Nego megelőzte kispesti és ferencvárosi kollégáját, és két évvel Danko Lazovics siekre után ismét fehérvári labdarúgónak szólt a taps a budai étteremben rendezett gálán. Az edzők között jelölt volt Marko Nikolics is, itt végül a debreceniek mestere, Herczeg András kapta az elismerést.

A molvidi.hu klubhonlap tudósítása szerint Loic Nego ezekkel a szavakkal vette át a díjat: "Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőmnek, Marko Nikolicsnak ezt a díjat, nélkülük nem nyerhettem volna. A két másik jelölt, Holender Filip és Davide Lanzafame is megérdemelték volna, hiszen nagyszerű idényt futottak. Nagyon boldog vagyok, de remélem, nem ez az utolsó serleg, amit átvehetek ebben a szezonban. Szombaton vár ránk a Magyar Kupa-döntő, szeretnénk diadalmasokdni a Honvéd ellen!"

Sport

 1. Lénárt Péternek is szurkolhatunk a Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen

  A Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyt már 64. alkalommal rendezik meg Debrecenben, az Oláh Gábor Utcai Sportcsarnokban. A február 3-8-ig tartó nagy múltú versenyre 32 ország 250 versenyzője, nevezett, a hazai élvonal mellett brit, francia, legyel, orosz, üzbég, ukrán, kazah, sőt haitiról érkező bunyósok is. A nagyszabású, patinás versenyen a fehérvári Lénárt Péter sikereiért is szoríthatunk.

  2020.01.23.
 2. A Budapest Honvéd látogat a MOL Aréna Sóstóba 2020 első bajnoki mérkőzésén

  Január 25-én, szombaton kezdetét veszi az OTP Bank Liga tavaszi szezonja, a MOL Fehérvár FC első ellenfele a Budapest Honvéd FC gárdája lesz. A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről ide kattintva olvashat.

  2020.01.23.
 3. Már nem Hannu Järvenpää a Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője

  Az előző napi közlemény után kedden személyi döntésekkel is jelezte a Fehérvár AV19 SC vezetősége, hogy elégedetlen a jégkorongcsapat szereplésével. A mendzsment megköszönte Hannu Järvenpää vezetőedző munkáját, a finn szakember utódja eddigi segítője, Antti Karhula lesz.

  2020.01.21.
 4. "Nem mehetünk el szó nélkül a hétvégén történtek mellett"

  Miután a Hydro Fehérvár AV19 kikapott a Magyar Kupa döntőjében, a klub vezetősége közleményben tudatta, hogy elfogadhatatlannak tartja a Miskolcon tapasztalt hozzáállást. Egyelőre nem tudni, lesznek-e személyi következményei az EBEL-középszakasza előtt a meglehetősen hullámzó teljesítménynek.

  2020.01.21.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak