Lemondott és távozik a Mol Fehérvár sportigazgatója, Kovács Zoltán

Az Európa-konferencialiga selejtezőjéből történt kiesést követően írásban benyújtotta lemondását a Mol Fehérvár sportigazgatója. A tulajdonos, Garancsi István a lemondást elfogadta, így Kovács Zoltán hat év után távozik Fehérvárról.
2021.07.17. 14:20 |

Kovács Zoltán 2015 augusztusában csatlakozott a klubhoz sportigazgatóként, az azóta eltelt idő alatt a Vidi 2018-ban bajnoki címet, 2019-ben Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, a 2018/2019-es szezonban pedig az Európa Liga csoportkörében játszott, idézi fel a molfehervarfc.hu klubhonlap. Ugyanakkor az idei jereváni kiesés, vagy a csoportkörös szezont követően a Vaduzzal szembeni kudarc, illetve a legutóbbi bajnokságban a harmadik helyezés, 22 ponttal lemeradva a bajnok Ferencvárostól, az elvárásokhoz képest méltatlan eredmények voltak.

“Az örményországi vereséget követően írásban felajánlottam lemondásomat, mert ebben a helyzetben ezt tartottam a legbecsületesebb és legkorrektebb döntésnek. Ma reggel volt alkalmam személyesen találkozni Garancsi Istvánnal, aki a lemondást a megbeszélésünkön elfogadta. Köszönöm szépen az elmúlt közel hat évet az összes, klubnál megforduló játékosnak, stábtagnak és dolgozónak, valamint nem utolsó sorban a klub tulajdonosának és vezetésének, hogy kiváló, magas szintű feltételeket biztosítottak a közös munkához. A bajnoki cím, a kupagyőzelem, vagy éppen az Európa Liga csoportköre meghatározó élménye pályafutásomnak, kívánom a Vidinek és szurkolóinak, hogy a közeljövőben újra hasonló sikereket élhessenek át a lelátón!”- nyilatkozta a klubhonlapnak Kovács Zoltán.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak