„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” - ötven bérletet kaptak a gyermekotthon lakói

Kedden a Városházán fogadta Cser-Palkovics András polgármester a MOL Vidi FC bajnokcsapatát – szerdán pedig ő látogatott el a Vidi Shopba, hogy az Önkormányzat nevében ötven bérletet vásároljon az Európa-liga csoportkör mérkőzéseire. A belépőket a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.
2018.09.12. 16:16 |

„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” – ezekkel a szavakkal hívta Fehérvár polgármestere a szurkolókat az őszi, nemzetközi kupaszereplést követő mérkőzésekre. Akár a BATE, akár a PAÓK és különösen a Chelsea elleni meccsek jó csemegék lesznek a labdarúgás kedvelőinek, és amikor 14-15 ezer ember van a stadionban, az rendkívül jó hangulatot teremt.

Vannak, akik a kedvező bérletkonstrukciót nem tudják megvásárolni, ezért döntött a város vezetése a gyermekotthon támogatása mellett 600 ezer forint értékben, ami az utaztatást is magában foglalja. A felajánlás kapcsán a polgármester kérte, hogy akinek van módja, segítsen, hogy még több szociálisan vagy egyéb szempontból rászoruló szurkoló eljuthasson a mérkőzésekre.

Sport

 1. Kosárlabda-utánpótlás: megkezdődtek az egyeztetések

  Az elmúlt hetekben sokan figyelemmel kísérték az Alba Regia SC és a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia nyilvánosság előtt zajló vitáját. A város kérésére a héten tárgyalóasztalhoz ültek a felek. Az Önkormányzat örül, hogy előrelépés történt, hiszen ez a gyerekek és a fehérvári kosárlabdasport érdeke. A munkacsoport által tárgyalt témákból is látszik, hogy vannak még nyitott kérdések. 

  2018.09.20.
 2. Takács Boglárka és Endrész Klaudia ARAK-os atléták is letették az olimpiai esküt

  A fővárosban ünnepélyes keretek között fogadalmat tettek a 17 nap múlva, október 6-án kezdődő Buenos Aires-i, 3. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokra készülő magyar sportolók. A 79 fős csapatot dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke is köszöntötte.

  2018.09.20.
 3. Nikolics: Ha nyerünk, álmodhatunk nagyobb dolgokról is!

  Megtartották a csütörtöki, MOL Vidi FC – BATE Boriszov Európa-liga csoportmérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatót, a meccs helyszínén, a Groupama Arénában. A Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics, valamint Pátkai Máté beszélt várakozásairól a csoportkörös debütálás kapcsán.

  2018.09.19.
 4. Több mint száz hallgató vett részt az első felsőoktatási sportnapon

  Első alkalommal vettek részt felsőoktatási sportnapon a fehérvári képzési hellyel rendelkező egyetemek hallgatói. A Bregyó-közi Sportcentrumban fociban, streetballban és strandröplabdában is összemérhették erejüket.

  2018.09.18.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak