„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” - ötven bérletet kaptak a gyermekotthon lakói

Kedden a Városházán fogadta Cser-Palkovics András polgármester a MOL Vidi FC bajnokcsapatát – szerdán pedig ő látogatott el a Vidi Shopba, hogy az Önkormányzat nevében ötven bérletet vásároljon az Európa-liga csoportkör mérkőzéseire. A belépőket a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.
2018.09.12. 16:16 |

„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” – ezekkel a szavakkal hívta Fehérvár polgármestere a szurkolókat az őszi, nemzetközi kupaszereplést követő mérkőzésekre. Akár a BATE, akár a PAÓK és különösen a Chelsea elleni meccsek jó csemegék lesznek a labdarúgás kedvelőinek, és amikor 14-15 ezer ember van a stadionban, az rendkívül jó hangulatot teremt.

Vannak, akik a kedvező bérletkonstrukciót nem tudják megvásárolni, ezért döntött a város vezetése a gyermekotthon támogatása mellett 600 ezer forint értékben, ami az utaztatást is magában foglalja. A felajánlás kapcsán a polgármester kérte, hogy akinek van módja, segítsen, hogy még több szociálisan vagy egyéb szempontból rászoruló szurkoló eljuthasson a mérkőzésekre.

Sport

 1. Amatőr box - Nagy Evelin junior Magyar Kupa-győztes lett és indulhat az EB-n

  A 2019-es Utánpótlás Magyar Kupán szerepeltek a hosszú hétvégén a Varkocs György Box Club fiatal versenyzői Érden. A versenyre az ország minden részéből érkeztek csapatok. A Varkocs kilenc fővel indult és öt érmet hozott haza. Érmesek: Németh Zsolt serdülő, 52 kg, bronz, Balogh Bálint, junior, 60 kg bronz, Zsuzsics Adrián, serdülő 43 kg, ezüst, Tóth Adrián serdülő, 59 kg, ezüst, Nagy Evelin, junior 57 kg-os súlycsoportban aranyérmes lett, így indulhat a május 25-én kezdődő Európa-bajnokságon.

  2019.04.24.
 2. A visszavágón is nyert, bejutott a Magyar Kupa döntőjébe a MOL Vidi

  Egy héttel ezelőtt egygólos előnyt szerzett a MOL Vidi a Debrecen elleni hazai kupaelődöntőn. A visszavágón a második félidőben döntötte el a meccset és a  továbbjutást a fehérvári csapat, miután Futács, Elek, majd Huszti is bevette a hazaiak kapuját. A Vidi ellenfele a budapesti kupadöntőben a Honvéd vagy a Soroksár lesz.

  2019.04.23.
 3. Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

  Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.

  2019.04.23.
 4. Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó - Debrecenben mérkőzik a Vidi kedden

  A MOL Vidi FC az április 16-i 1-0-s sikert követően előnyből várhatja a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját. A mérkőzés április 23-án, kedden 20 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban.

  2019.04.22.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak