„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” - ötven bérletet kaptak a gyermekotthon lakói

Kedden a Városházán fogadta Cser-Palkovics András polgármester a MOL Vidi FC bajnokcsapatát – szerdán pedig ő látogatott el a Vidi Shopba, hogy az Önkormányzat nevében ötven bérletet vásároljon az Európa-liga csoportkör mérkőzéseire. A belépőket a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.
2018.09.12. 16:16 |

„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” – ezekkel a szavakkal hívta Fehérvár polgármestere a szurkolókat az őszi, nemzetközi kupaszereplést követő mérkőzésekre. Akár a BATE, akár a PAÓK és különösen a Chelsea elleni meccsek jó csemegék lesznek a labdarúgás kedvelőinek, és amikor 14-15 ezer ember van a stadionban, az rendkívül jó hangulatot teremt.

Vannak, akik a kedvező bérletkonstrukciót nem tudják megvásárolni, ezért döntött a város vezetése a gyermekotthon támogatása mellett 600 ezer forint értékben, ami az utaztatást is magában foglalja. A felajánlás kapcsán a polgármester kérte, hogy akinek van módja, segítsen, hogy még több szociálisan vagy egyéb szempontból rászoruló szurkoló eljuthasson a mérkőzésekre.

Sport

 1. Remek kupadöntő, Kuralt-mesterhármas és Fehérvár AV19 győzelem!

  Nagyszerű hangulat, telt ház várta a jégkorong Magyar Kupa döntőjében a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda mérkőzését. Remek döntőt vívott a magyar hoki két kirakatcsapata, a szlovák Extraligában játszó vendégek háromszor is vezettek, de az EBEL-ben is nagy formát mutató Volán a mesterhármast elérő Anze Kuralt vezérletével fordított és végül 6-3-ra győzött, három év után elhódítva a serleget.

  2019.01.22.
 2. Szenvedett, de győzött az Alba a FIBA-Európa-kupában a Balkan ellen

  Idegenben öt ponttal kapott ki az Alba Fehérvár a Balkan BC-től, itthon szeretett volna legalább ennyivel győzni. Bár nem játszott jól a magyar csapat, úgy tűnt, van erre esélye, hiszen a harmadik negyed vége előtt nem sokkal tízzel vezetett. Így is izgalmas és szenvedős lett a vége, rossz dobószázalékkal tudott egyetlen ponttal nyerni az Alba, amely őrzi vezető helyét a csoportban.

  2019.01.22.
 3. Farsangi tollaslabda torna lesz szombaton Seregélyesen

  Január 26-án, szombaton farsangi tollaslabda verseny lesz a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában.(Fő út 201. tornacsarnok) A verseny célja versenyzési, gyakorlási és kikapcsolódási lehetőség biztosítása, valamint a családi kötelékek erősítése. Nevezni a helyszínen az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetőleg a karkone.seregelyes@gmail.com e-mail címen lehet.

  2019.01.22.
 4. Fehérvár AV19-MAC Újbuda - kedden este lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője

  Január 22-én, kedden este 20 órakor lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője, amelyben a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda csapnak össze az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A két gárda kupadöntőben még soha nem találkozott, a Szuperkupáért ugyanakkor már megküzdöttek a felek, azt a csatát a szlovák Extraligában szereplő MAC nyerte 3-2-re.

  2019.01.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak