„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” - ötven bérletet kaptak a gyermekotthon lakói

Kedden a Városházán fogadta Cser-Palkovics András polgármester a MOL Vidi FC bajnokcsapatát – szerdán pedig ő látogatott el a Vidi Shopba, hogy az Önkormányzat nevében ötven bérletet vásároljon az Európa-liga csoportkör mérkőzéseire. A belépőket a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.
2018.09.12. 16:16 |

„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” – ezekkel a szavakkal hívta Fehérvár polgármestere a szurkolókat az őszi, nemzetközi kupaszereplést követő mérkőzésekre. Akár a BATE, akár a PAÓK és különösen a Chelsea elleni meccsek jó csemegék lesznek a labdarúgás kedvelőinek, és amikor 14-15 ezer ember van a stadionban, az rendkívül jó hangulatot teremt.

Vannak, akik a kedvező bérletkonstrukciót nem tudják megvásárolni, ezért döntött a város vezetése a gyermekotthon támogatása mellett 600 ezer forint értékben, ami az utaztatást is magában foglalja. A felajánlás kapcsán a polgármester kérte, hogy akinek van módja, segítsen, hogy még több szociálisan vagy egyéb szempontból rászoruló szurkoló eljuthasson a mérkőzésekre.

Sport

 1. Figyelemfelkeltő futással csatlakoztak a Movember-mozgalomhoz a vácis diákok

  A Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma harmadik alkalommal csatlakozott figyelemfelkeltő futással a nemzetközi Movember-mozgalomhoz; a Váci Movembere akció keretében százhúsz diák futott fel a Bory-várhoz és vissza, felhívva a figyelmet a prosztatarák veszélyeire, a PSA szűrésvizsgálat fontosságára és arra, hogy az egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik a rendszeres sportolás is.

  2018.11.15.
 2. Látványos megnyitóval készülnek - Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!

  November 21-én, jövő héten szerdán 17.15-től látványos ünnepséggel készül Székesfehérvár, a csapat pedig 19 órától lép pályára régi-új otthonában a Sóstón az Újpest FC ellen. A megnyitón Pixa mellett a Wellhello is játszik, lesz 3D vetítés és négyszáz fehérvári táncos látványos koreográfiával készül a megynyitóra.

  2018.11.15.
 3. Sakk minden szerdán és pénteken a Fehérvári Sakk Egyesülettel a Királykúton

  Nagyon jól, két győzelemel kezdte a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságot a Fehérvári Sakk Egyesület az NB II Breyer-csoportban. A sakkozók a Királykút Emlékházban minden héten szerdán és pénteken délután négytől egészen késő estig edzenek és játszanak, illetve fontosnak tartják az utánpótlás nevelést.

  2018.11.15.
 4. Száz pont fölé jutott az Alba Bulgáriában és továbbra is veretlen a FIBA Európa Kupában

  Biztos továbbjutóként hozta a kötelezőt az Alba Fehérvár Samokovban. Meglehetősen nehezen indult a meccs Lóránték számára, akik hamar megrázták magukat és magabiztosan 104-83-ra verték a Rilski Sportist együttesét. Jóval nagyobb lett a differencia mint októberben Fehérváron. Allerik Freeman elemében volt: egymaga huszonhét pontot hintett.

  2018.11.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak