Legyünk minél többen - a foci és a szurkolók ünnepe a Sóstói Stadionban

Jelképes, 500 forintos jegyárakkal várják a szurkolókat és minden futballszerető fehérvárit szombaton a szezonbeli utolsó, Diósgyőr elleni hazai Vidi-meccsre. A C1-C6, illetve D1-D6 szektorokba váltható meg a kedvezményes belépő. Ezzel is azt szeretné segíteni a város, hogy minél többen biztassák május 18-án 17.45 órától a csapatot. 
2024.05.13. 18:15 |
Legyünk minél többen - a foci és a szurkolók ünnepe a Sóstói Stadionban

Mindössze 500 forintért váltható belépő a Fehérvár FC szombati hazai mérkőzésére

A Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja az OTP Bank Liga utolsó fordulójában. Ez a mérkőzés dönt a bajnoki éremről: ha győz, akkor dobogós a fehérvári csapat. A tavaly a kiesés szélén álló Fehérvár FC a mostani bajnoki szezonban szép helytállással szerezte vissza szurkolói bizalmát. Az utolsó fordulóban is ezt a közösségi biztatást szeretné erősíteni a város azzal, hogy kedvezményes belépőjegyeket biztosít a futballszerető fehérváriaknak és a meccsre kilátogató hazai szurkolóknak.

Az Önkormányzat döntése értelmében a C1–C6 és a D1–D6 szektorokba, továbbá a vendégszektorba váltható meg az 500 forintos belépőjegy a szombati mérkőzésre. A sorban állás elkerülése érdekében azt kérik, hogy aki teheti, váltsa meg online vagy elővételben a belépőjét, illetve aki a mérkőzésnapon személyesen szeretné ezt megtenni, az érkezzen időben, nehogy lemaradjon a kezdésről.

A bajnoki érem és a dobogós hely a tét. Legyünk minél többen szombaton a Sóstói Stadionban! Hajrá Vidi, hajrá Fehérvár!