Labdarúgás: a magyar U18-as válogatott a Vidis Tóth góljával verte Montenegró csapatát

Oross Márton vezette U18-as válogatott tagjai utolsó összetartásukon vesznek részt ebben az évben, és ebben az öt napban kétszer is megmérkőznek Montenegróval. Az első meccset a Vidi fiatal csatára döntötte el.
2021.11.24. 13:45 |

Korosztályos válogatott  csapatunk Mergl Szabolcs - Deákovits Richárd, Nagy Zoltán, Péter Sebők, Szijjártó Ármin - Sipos Szabolcs, Keresztes Noel (Kocsis Dominik, 41.) - Dénes Csanád Vilmos, Gyuris Aurél, Kállai Zalán (Rácz Balázs, 61.) - Tóth Tamás Vid (Molnár Ádin, 74.) összeállításban lépett a pályára. A találkozó, egyetlen gólját Tóth Tamás Vid szerezte a 22. percben

A keddi első mérkőzést Telkiben rendezték, és a helyzetek alapján a mieink már az első félidőben eldönthették volna a találkozót. A válogatott kezdőjében két fehérvári játékos is helyet kapott, a gólszerző Tóth mellett Dénes Csanád Vilmos. A lehetőségek közül végül egyet sikerült kihasználni, az viszont szép gól volt: egy bal oldali akció végén a pontosan érkező beadást Tóth Tamás Vid kapásból a bal felső sarokba belsőzte (1-0).

Az első félidőben mélyen védekező montenegrói csapat a fordulás után bátrabb futballra váltott, kiegyenlítettebbé tette a találkozót, és az irányítást nem tudta átvenni, de egy-két lehetőséget azért kidolgozott, főleg pontrúgásokból veszélyeztetett. A magyar válogatott előtt is adódtak helyzetek, de az eredmény nem változott, csapatunk megérdemelt győzelmet aratott.
Csütörtökön délelőtt 11-kor Csákváron ismét Montenegró ellen lép pályára az U18-as magyar válogatott.

Sport

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak