Külön autóbusz indul a Fradi-Vidi kupameccsre - szerda délig lehet jelentkezni

Március 13-án, 18 órakor rendkívül fontos kupamérkőzést játszik a MOL Vidi FC a Groupama Arénában. Annak érdekében, hogy szurkolóik utazását megkönnyítsék, a klub külön buszjáratot indít a rangadóra. A szurkolói busz szerdán 16:15 órakor indul a Piac térről, a Munkaügyi Központ előtti parkolóból, jelentkezni a Piac téri VidiShopban lehet szerdán délig. Az utazás díja 2000 forint.
2019.03.12. 08:05 |
A március 13-án, 18 órakor rendezendő összecsapásra egységesen 2850 forintba kerülnek a belépőjegyek. A jegyvásárlásról bővebb információkat itt találhat.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak