Kovács István hosszabbított és Vidi-győzelmet vár szombaton

A Diósgyőr ellen folytathatja sorozatát az NB I-ben eddig hibátlan MOL Fehérvár. A borsodiak egy vereséggel és egy győzelemmel kezdték az idényt. A Vidivel jövő nyáron lejáró szerződését szerdán meghosszabbító Kovács István elégedett csapata bajnoki rajtjával.
2019.08.16. 10:03 |

Kovács István 2012 januárja óta játszik Fehérváron, jövő nyáron lejáró szerződését most meghosszabbította a Vidinél. Ezzel eldőlt, hogy a középpályásra továbbra is hosszabb távon számíthat Marko Nikolics vezetőedző, aki tavaly szinte minden mérkőzésen lehetőséget adott neki. A két heten indult szezonban is mindkét eddigi meccsen kezdőként lépett pályára Kovács István, így kivehette részét a Kaposvár és a Puskás Akadémia elleni győzelemből is.
Fontos volt, hogy jól kezdjük a bajnokságot azután, hogy a nemzetközi porondon sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Szeretnénk a riválisokra olyan terhet rakni, hogy folyamatosan hozzuk a mérkőzéseket, ezzel az ő folytatásukat is megnehezítve – gondolok itt elsősorban a Ferencvárosra, de persze a többi magyar csapatra is. A tavalyi szezon első felében rengeteg pontot hullajtottunk, ezt a hibát nem szeretnénk megismételni. Tény és való, ilyen szempontból könnyebbség, hogy nem szerepelünk most már a nemzetközi színtéren.

A középpályás megemlítette, tavaly kétszer is győzött a DVTK a Vidi ellen, van tehát miért visszavágni.
Nagyon szép, szórakoztató focit játszik a Diósgyőr Fernando Fernández irányításával, ugyanakkor a mi célunk elsődlegesen az eredményes játék, és ha jönnek a sikerek, ahogy az első két fordulóban, akkor lehetőség nyílik a szép futballra is.

A MOL Fehérvár – DVTK mérkőzés szombaton 19.30-kor kezdődik a MOL Aréna Sóstóban.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak