Koskiranta döntött – győzelemmel kezdte a Salzburg elleni negyeddöntőt a Fehérvár

Egygólos meccsen győzte le a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgot az EBEL negyeddöntőjének első felvonásán.
Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)
Gólszerző: Koskiranta

2019.03.13. 21:41 |

A négy nyert meccsig tartó párharc első összecsapását a pályaelőny okán Fehérváron rendezték. A Volán pedig élt is a hazai pálya nyújtotta előnnyel, és Tero Koskiranta első harmadban szerzett találatával legyőzte. A 16. percben a finn légiós Sofron passza után vágta a pakkot a vendégek hálójába. A második harmadban óriási nyomást gyakorolt a Red Bull a fehérvári kapura, de gólt nem tudtak lőni a Bikák. És a harmadikban sem, így 1-0-ra győzött a Volán. Folytatás pénteken, Salzburgban!

Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)
Gólszerző: Koskiranta

Sport

 1. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 2. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.
 3. Hiába a kétgólos előny, végül kikapott a Fehérvár AV19 Salzburgabn

  Két harmad után úgy tűnt, remek játékkal visszaveheti a pályaelőnyt a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgtól az EBEL negyeddöntőjében. Az utolsó játékrészt azonban hárommal nyerték a hazaiak, így a meccset is behúzták és a továbbjutás küszöbére léptek.

  2019.03.19.
 4. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak