Koskiranta döntött – győzelemmel kezdte a Salzburg elleni negyeddöntőt a Fehérvár

Egygólos meccsen győzte le a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgot az EBEL negyeddöntőjének első felvonásán.
Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)
Gólszerző: Koskiranta

2019.03.13. 21:41 |

A négy nyert meccsig tartó párharc első összecsapását a pályaelőny okán Fehérváron rendezték. A Volán pedig élt is a hazai pálya nyújtotta előnnyel, és Tero Koskiranta első harmadban szerzett találatával legyőzte. A 16. percben a finn légiós Sofron passza után vágta a pakkot a vendégek hálójába. A második harmadban óriási nyomást gyakorolt a Red Bull a fehérvári kapura, de gólt nem tudtak lőni a Bikák. És a harmadikban sem, így 1-0-ra győzött a Volán. Folytatás pénteken, Salzburgban!

Fehérvár AV19 – Red Bull Salzburg 1-0 (1-0, 0-0, 0-0)
Gólszerző: Koskiranta

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak