Gólparádé - kiütéses győzelemmel válaszolt a Volán a pénteki pofonra

Méltó választ adott a pénteki, Klagenfurt elleni vereségre a Hydro Fehérvár AV19 csapata és 8 gólos különbséggel ütötte ki az Asiago-t, elsősorban a Leavens - McGauley páros és Atkinson nyújtott fantasztikus teljesítményt, de az egész csapat maximális fokozaton pörgött. 
Hydro Fehérvár AV19–Asiago 10-2 (4–0, 5–0, 1–2)
2023.11.18. 20:12 |
Gólparádé - kiütéses győzelemmel válaszolt a Volán a pénteki pofonra

Hydro Fehérvár AV19–Asiago 10-2 (4–0, 5–0, 1–2)

A Fehérvár összeállítása: Roy (Horváth D.) – Magosi, Hári, Kuralt, Fournier, Campbell – Leclerc, Bartalis, Laberge, Stipsicz, Phillilps – Terbócs, McGauley, Leavens, Atkinson, Vokla – Ambrus Cs., Németh, Mihály, Falus, Csollák

Szombaton az az Asiago érkezett a Raktár utcába, akit idén idegenben már 3-0-ra sikerült kiütni a fehérváriaknak. A siker ezúttal sem maradt el, a Volán az 5. percben kezdte a gólgyártást, Leclerc előkészített, Bartalis pedig befejezte az akciót. Bartalis ezután szóló-gólt szerzett, majd Phillips és McGauley talált be. (4-0) 

A szünet után sem lassított a Volán, a 21. perc elején Campbell indította Hárit, aki góllal zárta a szólót (5-0). Ezután újra McGauley, majd Atkinson talált be, a 8. találat pedig már a mesterhármat jelentette McGauley-nak, mindhárom gólja előtt Leavens volt az előkészítő. Atkinson megszerezte a 9. Volán-gólt is, a záró harmadban pedig a 10. is az övé volt, így McGauley után a kanadai bekk is mesterhármast szerzett.