Kiszáll a MOL Fehérvár labdarúgócsapata mögül a névadó szponzor

A Mol nem hosszabbítja meg a szponzori szerződését a Fehérvár FC Kft.-vel - jelentette be sajtóközleményében a cég. A társaság 2010-ben kötött főszponzori szerződést a futballklubbal, 2018 júliusától pedig névadója is lett az együttesnek.
2023.06.02. 14:03 |
Kiszáll a MOL Fehérvár labdarúgócsapata mögül a névadó szponzor

A Fehérvár a MOL szponzorálása alatt három bajnoki címet szerzett (2011, 2015, 2018), elhódította a Magyar Kupát (2019) kétszer lett Szuperkupa-győztes (2011, 2012) és két alkalommal bejutott az Európa-liga csoportkörébe (2012, 2018).

"Köszönjük az elmúlt tizenhárom évet! A magyar sport meghatározó támogatójaként kiemelkedően sikeres volt az együttműködésünk. A Fehérvár FC tulajdonosával elindított közös munka célja az volt, hogy itthon is létrehozzunk egy professzionális labdarúgóklubot, amelyben tiszták a folyamatok, hosszú távon biztosítva vannak a feltételek és üzleti alapokon nyugszik a működés. Bízunk abban, hogy ez a váltás, az új impulzusok jó hatással lesznek az egyesületre, a városra és újra a sikeres pályára terelik a csapatot. Köszönjük a klub valamennyi játékosának, szakemberének és vezetőjének a közös munkát és az elmúlt éveket. 2010 óta a magyar labdarúgás nemzetközi mércével is nagyot lépett előre, és minden magyar büszke lehet az eredményekre” – fogalmazott Pantl Péter, a Mol-csoport kommunikációs igazgatója a szervezet által küldött sajtóközleményben.