Kiss Dávid: mindenkinek magába kell néznie - kedden a Graz érkezik Fehérvárra

Csalódottan összegzett Kiss Dávid, az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője az után, hogy csapata vasárnap 7-3-ra kikapott Klagenfurtban.
2023.09.25. 09:09 |
Kiss Dávid: mindenkinek magába kell néznie - kedden a Graz érkezik Fehérvárra

"Mindenkinek magába kell néznie, hogy tett-e eleget az utóbbi egy-két mérkőzésen. Csalódottak vagyunk, nem erre készültünk. Kedden újabb mérkőzésünk van, gyorsan tanulnunk kell ebből" - fogalmazott a nyáron kinevezett tréner a klub közösségi oldalán. A Volán az első két olaszországi összecsapását megnyerte, majd pénteken otthon a címvédő Red Bull Salzburgtól szenvedett vereséget, vasárnap pedig Klagenfurtban.

"A hosszú buszút után körülbelül négy percig még egészen jól játszottunk, aztán kaptunk gyorsan gólokat, amik nem könnyítették meg a helyzetünket. Egész lélekromboló volt, amikor emberelőnyben is gólt kaptunk. Aztán hiába lőttünk még abban az előnyben gólt, és próbáltunk kapaszkodni, mentünk az eredmény után. A csúnya második harmadot követően, a harmadikban nem sok jégkorong volt, inkább kiállítások itt is, ott is" - tette hozzá.

A jelenleg nyolcadik helyen álló Fehérvár kedden a nyeretlen Graz 99erst fogadja.