Kezdődik a szezon - Montengróban játszik Európa-liga selejtezőt a Vidi

Az FK Zeta elleni párharc első mérkőzésén csütörtök este 20.30-kor lép pályára Podgoricában a MOL Fehérvár FC. Az Európa-liga selejtezőjében a fehérváriak az esélyesek, de nem lesz könnyű dolguk.
2019.07.11. 14:07 |

Szerda reggel utazot el a Vidi Montenegróba, a podgoricai stadionban este már edzést vezényelt Marko Nikolics. A MOL Fehérvár vezetőedzője a hivatalos sajtótájékoztatón emlékeztetett az előző szezon sikereire, de kiemelte, ez már nem számít az újabb feladatok, így a selejtező első köre előtt.

"Készen állunk az új szezonra, nagyon komolyan és profi módon kell hozzáállnunk a rajthoz. Már csak azért is, mert az első fordulóban azért fordultak már elő meglepetések, mi pedig azért dolgoztunk, hogy ez velünk ne történhessen meg. A Vidi történelmében is megtörtént már, hogy ebben a stadionban váratlanul kiesett, de ez már egy teljesen másik csapat és ezt az elmúlt két évben nemzetközi és hazai színtéren is bizonyítottuk. Természetesen tiszteljük ellenfelünket, egy nagyon jó mentalitású, fiatal csapatról van szó, akik száz százalékosan pörögnek majd. Nem szabad nekik lehetőséget hagynunk, maximális figyelemre lesz szükség a részünkről. Tudjuk, hogy papíron mi vagyunk az esélyesei a párharcnak, de ezt majd a pályán kell megmutatnunk, nem pedig szavakban!” - mondta a párharc első meccse előtti sajtótájékoztatón Marko Nikolics. 

Az FK Zeta vezetőedzője, Dejan Roganovics szerint egyértelműen a magyar együttes a párharc esélyese, de fiatal csapat mindent meg fog tenni, hogy megmutassa erényeit. A találkozó 20.30.kor kezdődik, Magyarországon a Duna World csatornán lehet követni élő közvetítésben. Visszavágó egy hét múlva Felcsúton.

Sport

 1. Elmarad a bokszgála, így Lengyelországba utaznak edzőtáborozni Kiliti Tamásék

  A december 7-re meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmarad – jelentette be hivatalos oldalán a szervező Felix Promotion International. A gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így december első hetében Budakalász helyett a lengyelországi Częstochowa felé veszi az útirányt és folytatja az intenzív felkészülést.

  2019.11.21.
 2. Idegenben játszott a Honvéd Szondi mindkét NB-s csapata

  A Honvéd Szondi első csapata Győrbe látogatott az NB I. Nyugati csoport 6. fordulójában. A Honvéd Szondi második csapata Gyenesdiás együttesével mérkőzött meg az NB II. Dél-Nyugati csoport 6. fordulójában. November 23-án, szombaton az NB I-es és az NB II-es csapat is hazai pályán játszik a Hétvezér Téri Általános Iskolában 11 órakor, előbbi a Pénzügyőr, utóbbi a Kanizsa együttesét fogadja.

  2019.11.21.
 3. Cél a legjobb négy közé jutás - szurkolói ankétot tartott az Alba Fehérvár

  Szeptemberi ígéretéhez híven ankétra invitálta szerdán koraestére szurkolóit az Alba Fehérvár. A konstruktív találkozón a klub vezetői értékelték a csapat eddigi szezonbeli teljesítményét, szó esett a következő öt mérkőzés elvárásairól, de beszéltek a saját nevelésű fiatal játékosok szerepéről, a magyar kosárlabda irányairól, a csapatkapitány, Markovics Luka állapotáról és az új csarnok építéséről is.

  2019.11.21.
 4. Papírforma-győzelmet aratott a Kaposvár a MÁV Előre ellen a kupában

  Az esélyeknek megfelelően nem tudta megverni a MÁV Előre-BERICAP a FINO Kaposvárt hazai pályán, a férfi röplabda Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A somogyiak 3:0-ra győztek és jó pozícióból várhatják a december 4-i visszavágót.

  2019.11.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak