Kezdődik a szezon - Montengróban játszik Európa-liga selejtezőt a Vidi

Az FK Zeta elleni párharc első mérkőzésén csütörtök este 20.30-kor lép pályára Podgoricában a MOL Fehérvár FC. Az Európa-liga selejtezőjében a fehérváriak az esélyesek, de nem lesz könnyű dolguk.
2019.07.11. 14:07 |

Szerda reggel utazot el a Vidi Montenegróba, a podgoricai stadionban este már edzést vezényelt Marko Nikolics. A MOL Fehérvár vezetőedzője a hivatalos sajtótájékoztatón emlékeztetett az előző szezon sikereire, de kiemelte, ez már nem számít az újabb feladatok, így a selejtező első köre előtt.

"Készen állunk az új szezonra, nagyon komolyan és profi módon kell hozzáállnunk a rajthoz. Már csak azért is, mert az első fordulóban azért fordultak már elő meglepetések, mi pedig azért dolgoztunk, hogy ez velünk ne történhessen meg. A Vidi történelmében is megtörtént már, hogy ebben a stadionban váratlanul kiesett, de ez már egy teljesen másik csapat és ezt az elmúlt két évben nemzetközi és hazai színtéren is bizonyítottuk. Természetesen tiszteljük ellenfelünket, egy nagyon jó mentalitású, fiatal csapatról van szó, akik száz százalékosan pörögnek majd. Nem szabad nekik lehetőséget hagynunk, maximális figyelemre lesz szükség a részünkről. Tudjuk, hogy papíron mi vagyunk az esélyesei a párharcnak, de ezt majd a pályán kell megmutatnunk, nem pedig szavakban!” - mondta a párharc első meccse előtti sajtótájékoztatón Marko Nikolics. 

Az FK Zeta vezetőedzője, Dejan Roganovics szerint egyértelműen a magyar együttes a párharc esélyese, de fiatal csapat mindent meg fog tenni, hogy megmutassa erényeit. A találkozó 20.30.kor kezdődik, Magyarországon a Duna World csatornán lehet követni élő közvetítésben. Visszavágó egy hét múlva Felcsúton.

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak