Kétszer is vezetett Dornbirnban a Volán, mégis kikapott

Az alsóházat vezető Dornbirn otthonában lépett pályára a középszakasz harmadik körében – az első kettőt győzelemmel záró – Fehérvár AV19. A meccsen többször is változott, hogy melyik csapat vezet, végül kevesebb mint tíz perccel a vége előtt a hazaik ütötték meg a győztes gólt.

2018.02.08. 21:36 |

Palin kezdte a gólgyártást a Fehérvár AV19 dornbirni fellépésén, majd harmad vége felé gyorsan, tíz másodperc alatt fordítottak a házigazdák. A Volán azonban nem adta fel, és még a szünet előtt, 19:40-nél Erdély Csanád egyenlített. A harmincadik percben aztán megint a fehérváriaknál volt az előny: ismét Erdély talált be, és ezúttal is Kóger adta gólpasszt, csakúgy, mint az elsőnél. Negyedóra volt hátra a mérkőzés rendes-játékidejéből, amikor is jött Caruso, és megint egyenlő volt az állás. Hat és fél perccel később pedig ismét a Dornbirn került előnybe: Reid lőtte a negyediket, ez pedig, mint később kiderült, a győztes találat volt. Folytatás szombaton, hazai pályán a Villach ellen.

Dornbirn – Fehérvár AV19 4-3 (2-2, 0-1, 2-0)
gólszerzők: D'Alvise, McMonagle, Caruso, Reid, illetve Palin, Erdély (2).

Sport

 1. ARAK AKTIV - kilencedik alkalommal indult útjára a kisiskolások versenye

  Kilencedik alkalommal indult útjára az ARAK AKTIV versenysorozata, hogy a fehérvári iskolákban színes és látványos gyakorlataival megismertesse az atlétika versenyszámait az alsó tagozatos kisdiákokkal. Az idei verseny a Szent Imre Általános Iskolában indult kedden.

  2018.02.20.
 2. Fehérvári helyezések a megyei sakk diákolimpia csapat döntőiben

  Szombaton ismét a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola adott otthont a megyei sakk diákolimpia versenyének, ezúttal a csapatversenyt rendezték meg az iskolában. A verseny tétje a korcsoportonkénti megyei bajnoki cím, és a szombathelyi országos döntőbe jutás volt. 

  2018.02.20.
 3. Kovács Zoltán: Huszti hazatérése pozitív üzenetet hordoz

  „Huszti Szabolcs hazatérése pozitív üzenetet hordoz a magyar labdarúgás számára.” - mondta Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója hétfőn, aki hozzátette: „nem kell bemutatni, milyenek az emberi és szakmai kvalitásai, már eddig is sokat kaptunk tőle, biztos vagyok benne, sok örömöt szerez majd a fehérvári szurkolóknak.”

  2018.02.20.
 4. A tóvárosi lányok nyerték meg a városi kosárlabda diákolimpia döntőjét

  A Tóvárosi Általános Iskola és a Ciszterci Szent István Gimnázium vívta a 2017/2018 tanévi Székesfehérvár városi IV. korcsoportos - 2003-ban és 2004-ben született tanulók - lány kosárlabda diákolimpia döntőjét hétfőn, az Alba Regia Sportcsarnokban. A versenyt Thuróczy Nóra, az Építők és a magyar válogatott legendás kosárlabdázója emlékére rendezték meg, a díjakat Székesfehérvár polgármestere adta át. 

  2018.02.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak