Kétszer is előnybe került a Villach, végül mégis a Fehérvár győzött

Az EBEL alapszakaszában immár harmadszor feszült egymásnak a Hydro Fehérvár AV19 és a Villach. Az első két randevút a Villyach nyerte, igaz Fehérváron csak hosszabbítás után. Az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban ezúttal azonban hiába vezettek kétszer is a vendégek, Székesfehérváron maradt mindhárom pont.

2019.12.01. 19:57 |

A vendégek kezdték jobban a Hydro Fehérvár AV19 – Villyach meccset, a 11. percben Bacher vette be Ouzas kapuját. A harmadban ugyan voltak még helyzetek itt is, ott is, de gól már csak a második játékrészben született. A 30. percben Sarauer – Kóger volt a korong útja, utóbbi nevéhez fűződött az egyenlítés, 1-1-ről indult tehát a harmadik harmad. Alig több mint hat perc telt el a húszból, amikor ismét megszerezték a vezetést az osztrákok, Lahoda lőtte a második villach-i gólt. Négy perccel később azonban ismét egyenlített a Volán, Szabó Dániel volt eredményes az 51. percben. Kevesebb mint három perccel később pedig megszerezte a meccsen először a vezetést a fehérvári gárda, Tikkanen gólja az jelentette, 3-2-es hazai előnnyel érte a csapatokat a hajrá. Az eredmény pedig már nem változott, győzelmével a Volán megelőzte a szintén 28 pontos Grazot, és fellépett az EBEL tabelláján a nyolcadik helyre.

Hydro Fehérvár AV19 – Villach 3-2 (0-1, 1-0, 2-1)
Gólszerzők: Kóger, Szabó D., Tikkanen, illetve Bacher, Lahoda.

Sport

 1. Andrew Yogan triplázott, a Volán simán verte a Grazot

  A vendég graziak szereztek vezetést az EBEL vasárnapi fehérvári meccsén, de jól reagált a Hydro Fehérvár AV19, és a mesterhármast jegyző Andrew Yogan vezérletével a végére simává tette győzelmét. Pedig több mint kétszer annyit lőttek kapura a graziak, mint a Volán, Ouzas kapus remekése is kellett a sikerhez.

  2019.12.08.
 2. Elképesztő meccsen hosszabbításos Alba-győzelem Oroszlányban

  Az újonc Oroszlány fogadta a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvárt.Kiegyenlített első félidőben tízpontos hátrány után még vezetett is az Alba, de egy ponttal a hazaiak álltak jobban a szünetben. A harmadik negyedben parádézott az Alba és biztos győztesnek tűnt, de az elképesztő negyedikben mínusz tizennyolcról fordított az OSE. A végén büntetőkkel lett meg a hosszabbítás, abban pedig nyert az Alba.

  2019.12.07.
 3. Tovább tart a Vidi vesszőfutása itthon, ezúttal a Paks győzött Sóstón

  Nem sikerült jól Joan Carillo hazai debütálása, amely egyúttal az év utolsó hazai mérkőzése is volt a MOL Fehérvár számára. A Vidi támadójátéka sokszor döcögött és bár voltak helyzetei, gólt - ráadásul kettőt - csak a kiesőzóna határán billegő és szervezetten védekező vendégek szereztek. Utolsó négy hazai meccséből hármat veszített el a Vidi.

  2019.12.07.
 4. Edzőtáboroztak és a magyar–lengyel baráti kapcsolatokat is ápolták Kiliti Tamásék

  A decemberre meghirdetett profi bokszgála technikai okok miatt elmaradt, a gálán kötelek közé lépett volna a fehérvári harcos, Kiliti Tamás is, aki így - mivel nem szerette volna megszakítani a felkészülését - a lengyelországi Częstochowa felé vette az útirányt és folytatta az intenzív felkészülést.

  2019.12.06.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak